Fürdőkád beépítése Eger területén!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Építsd be a fürdőkádat profi segítséggel Egerben! Válaszd szolgáltatásunkat, és bízd ránk az egész folyamatot. Tapasztalt szakembereink gondoskodnak a tervezéstől a beépítésig minden lépésről. Nálunk nincs szükség keresgélésre, mi megtaláljuk a legjobb megoldást az igényeidre. Az árak rugalmasak, attól függően, hogy milyen típusú kádat szeretnél, és milyen méretű helyre kerül beépítésre. Az árak tartománya X-től Y-ig terjednek. Ne habozz, hívj most, és add meg magadnak a luxus érzését otthonodban!

5 szakember, aki elvégzi a fürdőkád beépítését most online

Károly

Károly

A környeken vagyok.

Gábor

Gábor

Ingyenes kiszallas.

Gyula

Gyula

erdekel.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Egerben?

15000 - 28200 Ft/db

Átlagos árak 2023. május 17-től

A legjobb szakemberek, akik elvégzik a fürdőkád beépítését Egerben!

Az ország teljes területén vállaljuk meglévő kutak javítását, tisztítását, karbantartását. Több mint 10 év tapasztalat, precíz munka. Keressen minket kérdéseivel bátran.

  • Fürdőkád beépítése

    3800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

4! ....mert lehetne gyorsabb a kiszolgálás.

Attila
2 éve

Kazán, cirkó csere, vagy felújítás költségtakarékos megoldásokkal! Kérjen ajánlatot. Díjmenetes helyszíni felmérés és kiszállás! Kérjen egyedi ajánlatot kollégáinktól.

  • Fürdőkád beépítése

    5500 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Felkészült eladók

Sándor
2 éve

Gázkazán szerelés Profi szakmunka garanciával, Fix áron. Kiszállás akár ma! Díjmentes árajánlat - 20+ év tapasztalat - Non-Stop GyorsSzolgálat Budepest és környéke. Akár 1 órán belül helyben. Hétfő-Vasárnap 0-24. Átlátható költségterv. 20 év + tapasztalat.

  • Fürdőkád beépítése

    5400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Összességében egy hatalmas nulla. Szombaton telefonálok,gyorsan érkeznek,ennyi a pozitivum. 25000 forintért fogalmuk sincs,hogy mi a baja a készüléknek ,megjavitani nem tudják.Hétfőre igérnek egy visszahivást alkatrészárakkal kapcsolatban,ez csütörtökig sem sikerült.Nagy lehúzás,messziről kerülendő.

József
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Rendelj most szakembert fürdőkád beépítésére percek alatt! Kérj ajánlatokat az ellenőrzött, helyi szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Kattints és próbáld ki most!

Egy szakember, aki elvégzi a fürdőkád beépítését, fürdőkád beépítése közben Egerben