Fürdőkád felújítás Egerben gyorsan és hatékonyan!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

Frissítsd fel fürdőkádat most Egerben! Keress minket, hogy megtaláljuk a legjobb szakembert, aki új életet lehel a fürdőszobádba. A fürdőkád felújításunk magában foglalja a kád tisztítását, a szivacsok és a vakolat cseréjét, valamint az új szín felvitelét. Az árak a 30 000 és 60 000 forint között változnak, attól függően, hogy mekkora a kád és mennyire sérült. Adj új életet a fürdőszobádnak, és kérj ajánlatot még ma!

5 szakember, aki végzi a fürdőkád felújítási szolgáltatásokat most online

Miklós

Miklós

erdekel.

János

János

Sok tapasztalatom van

János

János

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Egerben?

10600 - 20000 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a fürdőkád felújítási szolgáltatásokat Egerben!

2 perc alatt kitölti az űrlapot, és hamarosan érkeznek az árajánlatok. Ingyenes.

  • Fürdőkád felújítás

    3400 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Nagy választèk, hozzáèrtő kiszolgálás!

István
2 éve

Cirkó felújítás, kazáncsere, gyorsan, költséghatékonyan! Kérjen egyedi ajánlatot. Minden problémára megoldással szolgálunk, akár díjmentes kiszállás, teljes körű megoldás.

  • Fürdőkád felújítás

    4000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Ok

Mihály
2 éve

Cégünk teljes körű épületgépészeti kivitelezéssel foglalkozik. Tervezés, engedélyezés. Vállaljuk a rendszer kivitelezését és a későbbi üzemeltetését karbantartását is. Teljes körű kivitelezés. Hőszivattyú telepítés. Kéménybélelés. Kazáncsere.

  • Fürdőkád felújítás

    3100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Minden ár amit telefonon mondanak áfa nélkül értendő. Helyszínen közlik hogy +27% ha kell számla. A munkát azzal kezdik hogy aláíratják hogy mennyibe fog kerülni. Ha végeznek és nem kérsz számlát egy papírod sem lesz róla hogy ők valóban ott jártak. Közvetlenül a szerelővel sose kerülsz kapcsolatba csak a cégen keresztül. Így később nem tudod elérni azt aki csinálta. Nálunk a kazánt tartották karban, utána két órával elkezdett belőle folyni a víz. Azóta is várom hogy visszahívjanak. Másik szerelőt kellett hívni.

Tibor
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Rendelj most szakembert fürdőkád felújításhoz! Percek alatt érkeznek az árajánlatok az ellenőrzött, helyi szakemberektől, és mindez INGYEN és kötelezettségmentesen! Kattints most!

Egy szakember, aki végzi a fürdőkád felújítási szolgáltatásokat, fürdőkád felújítás közben Egerben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mi a legjobb módja a fürdőkád vizesedésének megelőzésére?

A fürdőkád vizesedésének megelőzésének legjobb módja az, ha rendszeresen tisztítjuk és szárítjuk a felületét, valamint nem hagyjuk benne a felgyülemlett vízet. Használhatunk speciális lefolyótisztítószert is, hogy eltávolítsuk a bennmaradt szennyeződéseket és szappanmaradványokat. Ha tartósan szeretnénk megoldani a problémát, akkor érdemes lehet kicserélni a le

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen anyagokból készülhet egy fürdőkád?

Egy fürdőkád készülhet akrilezett műanyagból, öntöttvasból, üvegszálból vagy akár faanyagból is. A választás az igények és a stílus preferenciáktól függ, valamint a kád tartósságát és karbantarthatóságát is figyelembe kell venni.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen kádat ajánlasz egy idősebb ember vagy mozgáskorlátozott számára?

Ajánlom az idősebb vagy mozgáskorlátozott személyeknek a beépített kádakat, amelyekbe könnyen és biztonságosan be tudnak lépni. Ezek a kádak általában alacsonyabbak, és különleges ajtóval vannak ellátva, amelyek kényelmes belépést tesznek lehetővé. Emellett ajánlom a kádak mellé szerelhető tartókat, amelyek segítségével a személy könnyeb

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen módon lehet elkerülni a vízkövesedést a fürdőkád csaptelepénél?

A fürdőkád csaptelepénél a vízkőlerakódás elkerülése érdekében javasoljuk a rendszeres tisztítást ecetsavas oldattal vagy vízkőoldóval. Emellett használhatunk vízkőmentesítő patronokat is a csaptelepben. Fontos, hogy a csaptelepet ne hagyjuk nedves állapotban, és rendszeresen töröljük szárazra, hogy csökkentsük a vízkőlerakódás esélyét.

Olvas