Fürdőkád tisztítása Egerben gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Tisztítsa meg fürdőkádját professzionális szolgáltatásunkkal Egerben! Tapasztalt szakembereink gondoskodnak arról, hogy fürdőkádját a legmagasabb színvonalon tisztítsuk meg, így Önnek nem kell aggódnia a piszkos kád miatt. Az árak 5 000 Ft-tól 15 000 Ft-ig terjednek, attól függően, hogy mennyire szennyezett a fürdőkád. Sőt, az első szolgáltatásunk árát most 10% kedvezménnyel ajándékozzuk meg! Ne habozzon, hívja most szakértő csapatunkat és élvezze a tiszta fürdőkád nyújtotta élményt!

5 szakember, aki végzi a fürdőkád tisztítását most online

Sándor

Sándor

Ma is elvallalom.

Gábor

Gábor

A környeken vagyok.

György

György

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Egerben?

2500 - 4700 Ft/alkalom

Átlagos árak 2023. május 17-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a fürdőkád tisztítását Egerben!

Gyors, szakszerű munkánkra garanciát vállalunk. Hívjon minket, szakembereinkre számíthat!

  • Fürdőkád tisztítása

    6500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Szúper!

Pál
2 éve

Bízza a fűtésszerelés ránk. Profi csapatunk vállal fűtés és vízszerelést Non stop. Cégünk 20 éves tapasztalattal vállalja cirkó javítás, fűtésrendszer szerelését. vízserelés. épületgépészet.

  • Fürdőkád tisztítása

    3500 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Zuverlässig

Sándor
2 éve

Cégünk teljes körű épületgépészeti kivitelezéssel foglalkozik. Tervezés, engedélyezés. Vállaljuk a rendszer kivitelezését és a későbbi üzemeltetését karbantartását is. Teljes körű kivitelezés. Hőszivattyú telepítés. Kéménybélelés. Kazáncsere.

  • Fürdőkád tisztítása

    3100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Minden ár amit telefonon mondanak áfa nélkül értendő. Helyszínen közlik hogy +27% ha kell számla. A munkát azzal kezdik hogy aláíratják hogy mennyibe fog kerülni. Ha végeznek és nem kérsz számlát egy papírod sem lesz róla hogy ők valóban ott jártak. Közvetlenül a szerelővel sose kerülsz kapcsolatba csak a cégen keresztül. Így később nem tudod elérni azt aki csinálta. Nálunk a kazánt tartották karban, utána két órával elkezdett belőle folyni a víz. Azóta is várom hogy visszahívjanak. Másik szerelőt kellett hívni.

Tibor
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendeld meg a fürdőkád tisztítás szakemberét most! Csak percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai, INGYEN és kötelezettségmentesen. Kattints ide és élvezd az egyszerűséget és a gyorsaságot!

Egy szakember, aki végzi a fürdőkád tisztítását, fürdőkád tisztítása közben Egerben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Milyen módszerekkel tarthatom tisztán a fürdőkád lábát?

A fürdőkád lábát egyszerű és hatékonyan lehet tisztán tartani egy citromsav alapú tisztítószer használatával. Ajánlom a Mr. Muscle citromsavas tisztító spray-t, amely 749 forintba kerül, és könnyen eltávolítja a vízkő és szennyeződések maradványait a fürdőkád lábáról.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan távolíthatom el a penész foltjait a fürdőkád felszínéről?

A fürdőkád penészes foltjai általában eltávolíthatóak fehérítővel, ecettel, citromlével vagy szódabikarbónával. Ha azonban a penész mélyebben beivódott a felületbe, akkor hatékonyabb lehet egy speciális penészeltávolító szer, mint például a Cillit Bang Penész és Érdes Felületektől Való Tisztítója, amely általában 1000-2000 Ft közötti áron kapható. Ajánlott azonban először kipróbálni a természetesebb otthoni módszereket, mielőtt kemikáliákhoz fordulunk.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan távolíthatom el a foltokat a fürdőkádból?

Ahhoz, hogy hatékonyan eltávolíthassuk a fürdőkádból a foltokat, javasoljuk a Cif Power és Shine fürdőszobai tisztító használatát. Ez az erős tisztítószer már 899 forinttól elérhető a drogériákban és szupermarketekben. A termék hatásosan eltávolítja a szappanmaradványokat és a vízkövet, így a fürdőkád tiszta és ragyogó lesz. Azonban fontos, hogy a terméket használat előtt alaposan keverjük fel és maradjunk a gyártói utasításoknál.

Olvas

Gyakori kérdés

Mi a teendő, ha a fürdőkád túlfolyója nem működik megfelelően?

Ha a fürdőkád túlfolyója nem működik megfelelően, akkor javasolt hívni egy szakembert, aki elvégzi a szükséges javításokat. Az átlagos javítási költség körülbelül 20 000 forint. Ne próbálkozzon otthoni javítással, mivel az még nagyobb problémákat okozhat.

Olvas