Fürdőkád csere Egerben. Forduljon hozzánk bizalommal!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Cserélje le fürdőkádját könnyedén és biztonságosan a mi szolgáltatásunkkal Egerben! Tapasztalt szakembereink garantálják a gyors és hatékony munkát, hogy Ön minél hamarabb élvezhesse az új kád kényelmét. Szolgáltatásunkhoz tartozik a szakember keresés is, így Önnek csak annyi a dolga, hogy kiválassza az ideális kádat magának. Áraink a kád típusától és méretétől függnek, de a legjobb minőségű anyagokat és az elérhető legjobb árakat kínáljuk. Ne habozzon, válassza a mi szolgáltatásunkat és élvezze a kényelmet és biztonságot az új fürdőkádjában!

5 szakember fürdőkád javító most online

Zoltán

Zoltán

Sok tapasztalatom van

Csaba

Csaba

Ma is elvallalom.

József

József

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Egerben?

46600 - 87300 Ft/db

Átlagos árak 2023. május 17-től

A legjobb szakemberek fürdőkád javítók Egerben!

Kéménybélelés és kazáncsere az ország egész területén ingyenes felméréssel 24 órán belül. Ne kockáztasson és bízza a munkát valódi szakemberekre! Hívjon minket most és...

  • Fürdőkád csere

    4000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Itt dolgozom!!!!

Gábor
2 éve

Gyors, szakszerű munkánkra garanciát vállalunk. Hívjon minket, szakembereinkre számíthat!

  • Fürdőkád csere

    6500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Szúper!

Pál
2 éve

Gázkazán szerelés Profi szakmunka garanciával, Fix áron. Kiszállás akár ma! Díjmentes árajánlat - 20+ év tapasztalat - Non-Stop GyorsSzolgálat Budepest és környéke. Akár 1 órán belül helyben. Hétfő-Vasárnap 0-24. Átlátható költségterv. 20 év + tapasztalat.

  • Fürdőkád csere

    5400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Összességében egy hatalmas nulla. Szombaton telefonálok,gyorsan érkeznek,ennyi a pozitivum. 25000 forintért fogalmuk sincs,hogy mi a baja a készüléknek ,megjavitani nem tudják.Hétfőre igérnek egy visszahivást alkatrészárakkal kapcsolatban,ez csütörtökig sem sikerült.Nagy lehúzás,messziről kerülendő.

József
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendeld meg most a fürdőkád javítást, és pillanatok alatt megkapod az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatait. Ne habozz, az ajánlatkérés INGYEN és kötelezettségmentes! Kattints ide!

Egy szakember fürdőkád javító, fürdőkád csere közben Egerben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Milyen előnyei vannak a fürdőszoba felújításával járó fürdőkád csere a modernebb és kényelmesebb fürdőzés érdekében?

A fürdőszoba felújításával járó fürdőkád csere számos előnnyel jár a modernebb és kényelmesebb fürdőzés érdekében. A korszerű fürdőkádak tartósabb anyagokból készülnek, mint a régiek, és könnyebben tisztíthatóak. Emellett sokkal kényelmesebbek, mivel ergonomikusan kialakítottak, és támogatják a testet fürdés közben. A fürdőkád csere ára általában függ a kiválasztott terméktől és a beépítés nehézségétől, általában 100 000 és 300 000 forint közötti áron lehet megtalálni megfelelő minőségű fürdőkádakat.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan kell csatlakoztatni a fürdőkádat a vízhálózathoz?

A fürdőkád csatlakoztatásához szükséged lesz egy V-rendszerű csatlakozóra, amely 1/2 inch-es, valamint egy leeresztő szelepre. A csatlakozót azon a helyen kell elhelyezni, ahonnan a hideg és meleg víz érkezik a fürdőszobába. A leeresztő szelep segít abban, hogy a vizet biztonságosan leereszthessük a kádból. Általában a csatlakozó és a szelep ára kb. 5000-7000 forint között van. Kérj szakértő segítséget, ha nem vagy biztos a csatlakozásban.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen munkafolyamatokat tartalmaz a fürdőkád csere a szakember által végzett munka során?

A fürdőkád csere során a szakember által végzett munkafolyamatok általában a következők: a régi kád eltávolítása, a kád alatti csövek és lefolyó tisztítása, szükség esetén a csövek cseréje, a talajzat kiegyenlítése, az új fürdőkád beépítése, a csatlakozó csövek csatlakoztatása és a kád körüli fugázás. Az árak változóak lehetnek a kád típusa és a szakember munkadíja szerint, általában 50 000-150 000 forint között mozognak.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen tényezők befolyásolják a fürdőkád kiválasztását a minimalista és stílusos megjelenés alapján?

A minimalista és stílusos fürdőkád kiválasztásánál fontos tényező a formatervezés és a kivitelezés minősége. A Ravak Duo fürdőkád az egyik legjobb választás, melynek ára kb. 220 000 forint. Fontos, hogy a vízmelegítési és szellőztetési lehetőségek is megfelelőek legyenek a kiválasztott fürdőkád esetében.

Olvas