Minőségi kád kibontása Egerben. Tapasztalt szakemberekkel és minőségi anyagokkal!

Ha minőségi vízszerelőt keres, akkor nem kell tovább keresnie! Hívja most szakértőinket!

Hogyan találj szakembert?

Bontsa ki fürdőkádját szakember segítségével Egerben! Szolgáltatásunk egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy könnyedén megszabaduljon régi, elavult kádjától, és modern, új változatra cserélje. Célunk, hogy ügyfeleink elégedetten álljanak fel a frissített fürdőszobákból, így biztosítjuk, hogy szakembereink magas színvonalon dolgoznak. Áraink a munka bonyolultságától és a kád típusától függnek, de garantáljuk, hogy az árak versenyképesek. Ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy Ön is élvezhesse a modern kád nyújtotta kényelmet és stílust!

5 szakember most online

Sándor

Sándor

Ingyenes kiszallas.

László

László

erdekel.

József

József

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül megbízható szakembert Egerben?

8200 - 15300 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Egerben!

99% egyezés a Lekérdezéssel. Találatok a Visymo.commal – Ingyenes, privát, biztonságos.

  • Kád kibontása

    5400 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Jó kiszolgálás! Segítőkész eladók!!!

Zsolt
2 éve

99% egyezés a Csatorna Bekötés Ára. Találatok a Visymo.commal – Ingyenes, privát, biztonságos. Csatorna Bekötés Ára keresése. Azonnali, személyre szabott találatok a...

  • Kád kibontása

    6000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Segítőkész kiszolgálás

László
3 éve

Padlófűtés gépi átmosása takarítása. Takarítson fűtésköltségét hőkamerás vizsgálattal

  • Kád kibontása

    4000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

A legjobbakat tudom mondani!

Balázs
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, kád kibontása közben Egerben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Milyen hatással van a kád kibontása az ingatlan értékére?

Az ingatlan értéke jelentősen növekedhet a kád kibontása által, mivel ez lehetővé teszi a fürdőszoba átalakítását és modernizálását. Az árak azonban nagyban függenek az adott ingatlan helyétől, méretétől és minőségétől. Általánosságban elmondható, hogy egy átlagos fürdőszoba felújítás ára Magyarországon 1-2 millió forint között mozog.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért érdemes kád kibontását végezni fürdőszoba felújítás során?

A kád kibontása számos előnnyel jár a fürdőszoba felújítás során. Először is, lehetővé teszi a régi, elavult kád cseréjét modern, funkcionális modellekre, mint például a Villeroy & Boch Subway Duo kád, amelynek ára 219 900 Ft-tól indul. Emellett a kád kibontása lehetővé teszi a falak és padló alaposabb felújítását, valamint a vízellátó és lefolyó rendszerek javítását is. Ezáltal a fürdőszoba teljesen megújul, és a kényelmes, modern fürdőzés élményét nyújtja.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan tisztítsam meg a felújított kádat?

A felújított kád tisztításához javasoljuk a Sani Sticks termék használatát, mely hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket és kellemes illatot biztosít. Az ára körülbelül 2000 forint. Fontos, hogy ne használjon erős vegyszereket vagy súrolószereket, mert azok károsíthatják a felületet.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen előnyei vannak a kád kibontása és zuhanyzó kialakítása kombinálásának?

A kád kibontása és zuhanyzó kialakítása kombinálása lehetővé teszi a fürdőszoba funkcionálisabbá tételét, valamint helytakarékos megoldást nyújt. Az árak változóak, azonban átlagosan egy ilyen átalakítás 200 000-400 000 forintba kerül.

Olvas

Népszerű szolgáltatások Egerben