Teljes körű zuhanykabin szerelés Egerben. Az Ön igényeire szabva!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

Könnyen és gyorsan szeretnél zuhanykabint telepíteni? Ne keresgélj tovább, a Qjob-on 36 vízszerelő közül választhatsz! Az Egerben elérhető legjobb szakemberek közül választhatsz, akik valós árajánlatokat és véleményeket kínálnak! Csak oszd meg velünk a feladatot, és mi azonnal felkeressük a szakembereinket, akik készséggel segítenek! Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz, hogy biztosan a legjobbat válaszd! Az árak 19300-36200 Ft/db között változnak, attól függően, hogy milyen típusú zuhanykabint szeretnél telepíteni. Ne habozz, próbáld ki most teljesen DÍJMENTESEN!

5 szakember, aki elvégzi a zuhanykabin szerelését most online

Zsolt

Zsolt

erdekel.

János

János

Sok tapasztalatom van

Zoltán

Zoltán

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Egerben?

13200 - 24800 Ft/db

Átlagos árak 2023. május 17-től

A legjobb szakemberek, akik elvégzik a zuhanykabin szerelését Egerben!

Az ország teljes területén vállaljuk meglévő kutak javítását, tisztítását, karbantartását. Több mint 10 év tapasztalat, precíz munka. Keressen minket kérdéseivel bátran.

  • Zuhanykabin szerelés

    3800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

4! ....mert lehetne gyorsabb a kiszolgálás.

Attila
2 éve

Kazán, cirkó csere, vagy felújítás költségtakarékos megoldásokkal! Kérjen ajánlatot. Díjmenetes helyszíni felmérés és kiszállás! Kérjen egyedi ajánlatot kollégáinktól.

  • Zuhanykabin szerelés

    5500 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Felkészült eladók

Sándor
2 éve

Hívjon és segítünk elhárítani a problémát. Éjjel-nappal gázszerelő Budapesten és környékén. Ami Önnek probléma, nekünk kihívás! Gyorsszervíz Pest megyében. Ha gáz van!

  • Zuhanykabin szerelés

    4300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

A megbeszéltekhez képest majdnem 3 órás késéssel érkezett meg a szerelő. Ezt követően, mivel nem én fogadtam a szerelőt, hanem a párom, a korábban megbeszélt kiszállási díj másfélszeresét kérte el. Bár lehet, hogy pontosan azonosította kolléga a hibát, de ezek után komoly kétségeim vannak, hogy valóban korrekt munkát végeznek.

Zoltán
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendelj most szakembert zuhanykabinod szereléséhez percek alatt, és élvezd az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatait. Az egész INGYEN és kötelezettségmentesen. Kattints ide!

Egy szakember, aki elvégzi a zuhanykabin szerelését, zuhanykabin szerelés közben Egerben