Teljes körű zuhanykabin szerelés Egerben. Az Ön igényeire szabva!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj vízszerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb vízszerelők a Qjob-on vannak! Hirdesd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 34 vízszerelő közül, 20900-39200 Ft/db áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Egerben bérelj fel a legjobb szakembereket a zuhanykabin szerelés! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan állj neki? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Egerben környezetében elérhető szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

5 vízszerelő most online

Zsolt

Zsolt

erdekel.

János

János

Sok tapasztalatom van

Zoltán

Zoltán

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a zuhanykabin szerelés Egerben?

20900 - 39200 Ft/db

Átlagos árak 2022. február 01-től

A legjobb vízszerelők Egerben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező vízszerelőt!

Az ország teljes területén vállaljuk meglévő kutak javítását, tisztítását, karbantartását. Több mint 10 év tapasztalat, precíz munka. Keressen minket kérdéseivel bátran.

  • Zuhanykabin szerelés

    3800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

4! ....mert lehetne gyorsabb a kiszolgálás.

Attila
egy éve

Kazán, cirkó csere, vagy felújítás költségtakarékos megoldásokkal! Kérjen ajánlatot. Díjmenetes helyszíni felmérés és kiszállás! Kérjen egyedi ajánlatot kollégáinktól.

  • Zuhanykabin szerelés

    5500 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Felkészült eladók

Sándor
egy éve

Hívjon és segítünk elhárítani a problémát. Éjjel-nappal gázszerelő Budapesten és környékén. Ami Önnek probléma, nekünk kihívás! Gyorsszervíz Pest megyében. Ha gáz van!

  • Zuhanykabin szerelés

    4300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

A megbeszéltekhez képest majdnem 3 órás késéssel érkezett meg a szerelő. Ezt követően, mivel nem én fogadtam a szerelőt, hanem a párom, a korábban megbeszélt kiszállási díj másfélszeresét kérte el. Bár lehet, hogy pontosan azonosította kolléga a hibát, de ezek után komoly kétségeim vannak, hogy valóban korrekt munkát végeznek.

Zoltán
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendelj vízszerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy vízszerelő zuhanykabin szerelés közben Egerben