Kerámia zuhanytálca beépítése Egerben gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Kerámia zuhanytálca beépítése? Ne keresgélj tovább! A Qjob-on választhatsz 35 vízszerelő közül, akik korrekt árakon, 21600-40500 Ft/db között vállalják a munkát Egerben! Nem tudod, hogyan állj neki? Ne aggódj! Oszd meg velünk a feladatot és azonnal felkeresünk árajánlatokkal! Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, olvashatsz visszajelzéseket és kérhetsz további információkat is! És ami a legjobb: mindez DÍJMENTESEN! Ne habozz, válaszd a Qjob-ot!

5 szakember, aki elvégzi a kerámia zuhanytálca beépítését most online

Ádám

Ádám

erdekel.

Tamás

Tamás

Sok tapasztalatom van

János

János

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Egerben?

15400 - 28800 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik elvégzik a kerámia zuhanytálca beépítését Egerben!

Gázkazán, cirkó szerelő, non stop, akár azonnal! Budapest területén egész évben hívhat. Minden problémára megoldással szolgálunk, akár díjmentes kiszállás, teljes körű megoldás. Minőség és haétkonyság. Ház, lakás esetén is. Kültéri, beltéri munka.

  • Kerámia zuhanytálca beépítése

    3700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Segítőkész kiszolgálás.

Zoltán
2 éve

Cégünk teljes körű épületgépészeti kivitelezéssel foglalkozik. Tervezés, engedélyezés. Vállaljuk a rendszer kivitelezését és a későbbi üzemeltetését karbantartását is. Teljes körű kivitelezés. Hőszivattyú telepítés. Kéménybélelés. Kazáncsere.

  • Kerámia zuhanytálca beépítése

    3100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Minden ár amit telefonon mondanak áfa nélkül értendő. Helyszínen közlik hogy +27% ha kell számla. A munkát azzal kezdik hogy aláíratják hogy mennyibe fog kerülni. Ha végeznek és nem kérsz számlát egy papírod sem lesz róla hogy ők valóban ott jártak. Közvetlenül a szerelővel sose kerülsz kapcsolatba csak a cégen keresztül. Így később nem tudod elérni azt aki csinálta. Nálunk a kazánt tartották karban, utána két órával elkezdett belőle folyni a víz. Azóta is várom hogy visszahívjanak. Másik szerelőt kellett hívni.

Tibor
2 éve

Padlófűtés gépi átmosása takarítása. Takarítson fűtésköltségét hőkamerás vizsgálattal. Padlófűtés gépi tisztítás hőkamerás ellenőrzés osztók radiátorok motoros szelepek cseréje.

  • Kerámia zuhanytálca beépítése

    3300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Jo szakemberek

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendeld meg most a kerámia zuhanytálca beépítése szolgáltatást és garantáltan percek alatt kapni fogsz ajánlatokat a helyi szakemberektől! Az ajánlatkérés INGYEN van és kötelezettségmentes, így nincs vesztenivalód! Kattints a gombra és indítsd el a folyamatot még ma!

Egy szakember, aki elvégzi a kerámia zuhanytálca beépítését, kerámia zuhanytálca beépítése közben Egerben