Zuhanykabin tisztítása Egerben a te elképzeléseid szerint!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

Zuhanykabin tisztítása? Ne aggódj, a Qjob-on 35 vízvezeték szerelő közül választhatsz, akik között biztosan megtalálod a legjobbat! Az árak 4000-7500 Ft/alkalom között mozognak, de az árak változhatnak a zuhanykabin méretétől és az állapotától függően. A szakemberek árajánlatai és véleményei alapján könnyedén kiválaszthatod a legmegfelelőbb szakembert Egerben. Miután megosztod velünk a feladatot, a szakemberek azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél hamarabb megoldhassák a problémát. Ne habozz, válassz minket, és élvezd a zuhanyzás örömét tisztább kabinban!

5 zuhanykabin tisztító most online

László

László

erdekel.

Adorján

Adorján

Sok tapasztalatom van

Norbert

Norbert

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Egerben?

3100 - 5900 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb zuhanykabin tisztítók Egerben!

Kérjen tanácsot! Kazán szerelő akár 24 órán belül, költséghatékonyan! Kérjen...

  • Zuhanykabin tisztítása

    5800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Bő választék jó áron

Miklós
2 éve

Azonnali segítségre van szüksége? Csapatunk 0-24-ben várja hívását! Minden munkánkra 100% minőséggaranciát vállalunk. Garanciával. Ingyenes kiszállással.

  • Zuhanykabin tisztítása

    5500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

VIGYÁZZ csaló, szélhámos "cég"! Sajnos nem voltam körültekintő, gyorsan próbáltam hétvégén "mestert" de legalább "szakembert" keríteni ... Azt nem értem, hogy müködhet még ez a társulat, nem hiszem el, hogy még senki nem kezdeményezett büntető feljelentést, de legalább egy NAV vizsgálatot ellenük.... Lehúzos, inkorekt, hazug trógerek!

László
2 éve

Cirkó felújítás, kazáncsere, gyorsan, költséghatékonyan! Kérjen egyedi ajánlatot. Minden problémára megoldással szolgálunk, akár díjmentes kiszállás, teljes körű megoldás.

  • Zuhanykabin tisztítása

    4000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Ok

Mihály
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Rendeld meg most a zuhanykabin tisztító szolgáltatást és kattints, hogy percek alatt megérkezzenek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Ez az ajánlat INGYEN érhető el és nincs semmilyen kötelezettség. Használd ki a lehetőséget még ma!

Egy zuhanykabin tisztító, zuhanykabin tisztítása közben Egerben