Bidé szerelése Eger területén!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Bidé szerelése: Válassz a legjobb szakembereink közül, akik közül 32 vízszerelő áll rendelkezésre Egerben és környékén. Az árak 5100-9600 Ft/db között változnak, azonban pontos árajánlatokat és véleményeket kapsz minden esetben. Miután megosztod velünk a feladatot, azonnal kapni fogsz árajánlatokat a szakemberektől, hogy minél hamarabb megoldhassák a feladatot. A szakemberek profilját összehasonlíthatod, visszajelzéseket olvashatsz róluk, és további információkat is kérhetsz, mielőtt döntenél. Az árak attól függnek, hogy milyen típusú bidét szeretnél szereltetni. Ne habozz, válassz minket, hogy a legjobb szakemberekkel dolgozhass! Mindezt DÍJMENTESEN!

5 szakember most online

László

László

Ingyenes kiszallas.

Sándor

Sándor

erdekel.

Balázs

Balázs

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül megbízható szakembert Egerben?

7300 - 13700 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Egerben!

0-24 Vízszerelő. Éjjel nappal SOS Vízvezeték szerelő, csőtörés elhárítás, duguláselhárítás

  • Bidé szerelése

    5400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Gyors kiszolgálás, nagy választék.

László
2 éve

Cégünk teljes körű épületgépészeti kivitelezéssel foglalkozik. Tervezés, engedélyezés. Vállaljuk a rendszer kivitelezését és a későbbi üzemeltetését karbantartását is. Teljes körű kivitelezés. Hőszivattyú telepítés. Kéménybélelés. Kazáncsere.

  • Bidé szerelése

    3100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Minden ár amit telefonon mondanak áfa nélkül értendő. Helyszínen közlik hogy +27% ha kell számla. A munkát azzal kezdik hogy aláíratják hogy mennyibe fog kerülni. Ha végeznek és nem kérsz számlát egy papírod sem lesz róla hogy ők valóban ott jártak. Közvetlenül a szerelővel sose kerülsz kapcsolatba csak a cégen keresztül. Így később nem tudod elérni azt aki csinálta. Nálunk a kazánt tartották karban, utána két órával elkezdett belőle folyni a víz. Azóta is várom hogy visszahívjanak. Másik szerelőt kellett hívni.

Tibor
2 éve

Padlófűtés gépi átmosása takarítása. Takarítson fűtésköltségét hőkamerás vizsgálattal. Padlófűtés gépi tisztítás hőkamerás ellenőrzés osztók radiátorok motoros szelepek cseréje.

  • Bidé szerelése

    3300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Jo szakemberek

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, bidé szerelése közben Egerben