Ariston gázkazán bekötése Egerben gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Ariston gázkazán bekötése? Ne keresgélj tovább! A Qjob-on a legjobb gázszerelők állnak rendelkezésedre! Válogass 34 szakember közül, akik korrekt árakon, 97200-182300 Ft/db értéken vállalják a munkát! Értékeld a legjobb specialistákat Egerben! Csak oszd meg velünk a feladatot, és mi elérhetővé tesszük számodra a legmegfelelőbb szakembereket, akik azonnal árajánlatot adnak! Összevetheted a szakemberek profilját, visszajelzéseit, és további információkat is kérhetsz! Ráadásul mindez DÍJMENTESEN! Ne habozz, hirdesd meg a feladatot most!

5 szakember, aki végzi a gázkazán bekötését most online

Ernő

Ernő

Ingyenes kiszallas.

István

István

erdekel.

Zoltán

Zoltán

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül megbízható szakembert Egerben?

90100 - 168900 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a gázkazán bekötését Egerben!

Gyors, szakszerű munkánkra garanciát vállalunk. Hívjon minket, szakembereinkre számíthat!

  • Ariston gázkazán bekötése

    6500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Szúper!

Pál
2 éve

A lakás felújítási állami támogatás kihasználásában segítünk, forduljon hozzánk -50% Mestervizsgánk műszaki-biztonsági felülvizsgálói és kéményszerelői végzettségünk van. 10 év gyakorlat. Kazán-kémény-beüzemelés. Minden 1 kézben. Ariston-Baxi szakszerviz.

  • Ariston gázkazán bekötése

    5500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Nagy választék.

Béla
2 éve

Cégünk teljes körű épületgépészeti kivitelezéssel foglalkozik. Tervezés, engedélyezés. Vállaljuk a rendszer kivitelezését és a későbbi üzemeltetését karbantartását is. Teljes körű kivitelezés. Hőszivattyú telepítés. Kéménybélelés. Kazáncsere.

  • Ariston gázkazán bekötése

    3100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Minden ár amit telefonon mondanak áfa nélkül értendő. Helyszínen közlik hogy +27% ha kell számla. A munkát azzal kezdik hogy aláíratják hogy mennyibe fog kerülni. Ha végeznek és nem kérsz számlát egy papírod sem lesz róla hogy ők valóban ott jártak. Közvetlenül a szerelővel sose kerülsz kapcsolatba csak a cégen keresztül. Így később nem tudod elérni azt aki csinálta. Nálunk a kazánt tartották karban, utána két órával elkezdett belőle folyni a víz. Azóta is várom hogy visszahívjanak. Másik szerelőt kellett hívni.

Tibor
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi gázszerelőktől?

Rendelj most szakembert gázkazán bekötéséhez és percek alatt érkeznek az árajánlatok! Kattints és élvezd az INGYENES, kötelezettségmentes szolgáltatást!

Egy szakember, aki végzi a gázkazán bekötését, ariston gázkazán bekötése közben Egerben