Fűtésszerelés Eger területén!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Hagyd abba a keresést és bízd a fűtésszerelést a Qjobra! 34 kiváló szakemberünk közül választhatsz, 3100-5900 Ft/alkalom áron, valós árajánlatok és vélemények alapján. Ha Egerben vagy a környéken lakik, béreljen fel minket és élvezze a megbízható és gyors szolgáltatást! Csak ossza meg velünk a feladatot, és mi azonnal megoldjuk! A szakember kiválasztásához nézze át a profiljukat, olvassa el az ajánlásokat és kérdezzen további információkat! És még jobb, mindez DÍJMENTESEN! Ne habozzon, hirdesse meg most a feladatot!

5 fűtésszerelő szakember most online

Zoltán

Zoltán

erdekel.

Béla

Béla

Sok tapasztalatom van

István

István

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Egerben?

3900 - 7400 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb fűtésszerelő szakemberek Egerben!

Vízmérők, hőmennyiségmérők, légtelenítők, szabályozó szelepek. Ipari és lakossági...

  • Fűtésszerelés

    5000 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Itt a legnagyobb a választék.

Károly
3 éve

Kazán, cirkó csere, vagy felújítás költségtakarékos megoldásokkal! Kérjen ajánlatot. Díjmenetes helyszíni felmérés és kiszállás! Kérjen egyedi ajánlatot kollégáinktól.

  • Fűtésszerelés

    5500 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Felkészült eladók

Sándor
3 éve

Gázkazán szerelés Profi szakmunka garanciával, Fix áron. Kiszállás akár ma! Díjmentes árajánlat - 20+ év tapasztalat - Non-Stop GyorsSzolgálat Budepest és környéke. Akár 1 órán belül helyben. Hétfő-Vasárnap 0-24. Átlátható költségterv. 20 év + tapasztalat.

  • Fűtésszerelés

    5400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Összességében egy hatalmas nulla. Szombaton telefonálok,gyorsan érkeznek,ennyi a pozitivum. 25000 forintért fogalmuk sincs,hogy mi a baja a készüléknek ,megjavitani nem tudják.Hétfőre igérnek egy visszahivást alkatrészárakkal kapcsolatban,ez csütörtökig sem sikerült.Nagy lehúzás,messziről kerülendő.

József
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi fűtésszerelőktől?

Kérj fűtésszerelő szakember szolgáltatást percek alatt! Ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai ingyen és kötelezettség nélkül! Kattints most!

Egy fűtésszerelő szakember, fűtésszerelés közben Egerben