Minőségi kombi gázkazán bekötése Egerben. Tapasztalt szakemberekkel és minőségi anyagokkal!

Ha minőségi vízszerelőt keres, akkor nem kell tovább keresnie! Hívja most szakértőinket!

Hogyan találj szakembert?

Szeretnél korrekt és megbízható szakembert találni kombi gázkazán bekötéséhez Egerben? Ne is menj tovább, mert a Qjob-on megtalálod a legjobb gázszerelőket! Válogass 33 szakember közül és értékeld az általuk kínált díjmentes árajánlatokat, amelyek 36 800-69 000 Ft/db között mozognak, attól függően, hogy milyen feladatot kell elvégezni. A Qjob-on minden szakember profilját megtekintheted, visszajelzéseket olvashatsz róluk és további információkat kérhetsz tőlük. Ne habozz, hirdesd meg a feladatot és találd meg a legmegfelelőbb szakembert még ma!

5 szakember, aki elvégzi a szolgáltatásokat, neve: gázkazán bekötés most online

László

László

Ingyenes kiszallas.

Béla

Béla

erdekel.

Péter

Péter

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül megbízható szakembert Egerben?

32600 - 61100 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik elvégzik a szolgáltatásokat, neve: gázkazán bekötések Egerben!

Cirkó szerelés Profi szakmunka garanciával, Fix áron. Kiszállás akár ma! Díjmentes árajánlat - 20+ év tapasztalat - Non-Stop GyorsSzolgálat Budepest és környéke. 20 év + tapasztalat. Ingyenes felmérés. Akár 1 órán belül helyben. Korrekt munka korrekt ár. Átlátható költségterv.

  • Kombi gázkazán bekötése

    4600 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon korrekt kiszolgálás !

Mihály
2 éve

Cirkó felújítás, kazáncsere, gyorsan, költséghatékonyan! Kérjen egyedi ajánlatot. Minden problémára megoldással szolgálunk, akár díjmentes kiszállás, teljes körű megoldás.

  • Kombi gázkazán bekötése

    4000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Ok

Mihály
2 éve

Cégünk teljes körű épületgépészeti kivitelezéssel foglalkozik. Tervezés, engedélyezés. Vállaljuk a rendszer kivitelezését és a későbbi üzemeltetését karbantartását is. Teljes körű kivitelezés. Hőszivattyú telepítés. Kéménybélelés. Kazáncsere.

  • Kombi gázkazán bekötése

    3100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Minden ár amit telefonon mondanak áfa nélkül értendő. Helyszínen közlik hogy +27% ha kell számla. A munkát azzal kezdik hogy aláíratják hogy mennyibe fog kerülni. Ha végeznek és nem kérsz számlát egy papírod sem lesz róla hogy ők valóban ott jártak. Közvetlenül a szerelővel sose kerülsz kapcsolatba csak a cégen keresztül. Így később nem tudod elérni azt aki csinálta. Nálunk a kazánt tartották karban, utána két órával elkezdett belőle folyni a víz. Azóta is várom hogy visszahívjanak. Másik szerelőt kellett hívni.

Tibor
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi gázszerelőktől?

Rendeld meg a gázkazán bekötés szolgáltatást és találj helyi szakembert percek alatt INGYEN! Élvezd az ellenőrzött szakembereink árajánlatait, kötelezettségmentesen! Kattints most!

Egy szakember, aki elvégzi a szolgáltatásokat, neve: gázkazán bekötés, kombi gázkazán bekötése közben Egerben