Kéménybélelés kazáncsere Eger területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

Kéménybélelésre vagy kazáncsere-re van szükséged? Ne keresgélj tovább, a Qjob-on találod a legjobb víz-gáz és központi fűtésszerelőket! Válassz 33 szakember közül és értékeld a korrekt árakat, amelyek 154600-289800 Ft/db között mozognak, attól függően, hogy milyen feladatot kell elvégezni. Az Egerben elérhető legjobb szakemberek közül választhatsz, akik azonnal felkeresnek árajánlatukkal, hogy megoldják a feladatot! A Qjob-on található szakemberek profilját összehasonlíthatod, a róluk szóló visszajelzéseket tanulmányozhatod és további információkat is kérhetsz, hogy biztosan a legjobb szakembert válaszd! Ne habozz, hirdesd meg a feladatot most és válogass a DÍJMENTES árajánlatokból!

5 kazáncserélő most online

Jenő

Jenő

Ingyenes kiszallas.

Péter

Péter

erdekel.

János

János

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül megbízható szakembert Egerben?

164100 - 307700 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb kazáncserélők Egerben!

Visszatérő ügyfeleink 10% kedvezményt kapnak a további megrendelt munkákból. Azonnali segítségre van szüksége? Csapatunk 0-24-ben várja hívását! Garanciával.

  • Kéménybélelés kazáncsere

    4400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Amit itt nem lehet kapni, azt nem is gyártják...

József
2 éve

Cirkó felújítás, kazáncsere, gyorsan, költséghatékonyan! Kérjen egyedi ajánlatot. Minden problémára megoldással szolgálunk, akár díjmentes kiszállás, teljes körű megoldás.

  • Kéménybélelés kazáncsere

    4000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Ok

Mihály
2 éve

Gázkazán szerelés Profi szakmunka garanciával, Fix áron. Kiszállás akár ma! Díjmentes árajánlat - 20+ év tapasztalat - Non-Stop GyorsSzolgálat Budepest és környéke. Akár 1 órán belül helyben. Hétfő-Vasárnap 0-24. Átlátható költségterv. 20 év + tapasztalat.

  • Kéménybélelés kazáncsere

    5400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Összességében egy hatalmas nulla. Szombaton telefonálok,gyorsan érkeznek,ennyi a pozitivum. 25000 forintért fogalmuk sincs,hogy mi a baja a készüléknek ,megjavitani nem tudják.Hétfőre igérnek egy visszahivást alkatrészárakkal kapcsolatban,ez csütörtökig sem sikerült.Nagy lehúzás,messziről kerülendő.

József
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi víz-gáz és központi fűtésszerelőktől?

Rendeld meg most a kazáncserélő szolgáltatást és kapj ingyenes, kötelezettségmentes árajánlatokat a helyi, ellenőrzött szakemberektől percek alatt! Kattints ide!

Egy kazáncserélő, kéménybélelés kazáncsere közben Egerben