Gázkonvektor csere Eger területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

Gázkonvektor csere? Ne keresgélj tovább! A Qjob-on garantáltan megtalálod a legjobb gázszerelőket! Válassz 36 szakember közül, 8200-15300 Ft/db áron! Az árajánlatok és vélemények alapján biztos lehetsz benne, hogy a legjobb áron kapod meg a legjobb minőséget! És ami a legjobb, Egerben bérelhetsz fel szakembereinket! Oszd meg velünk a feladatot és már azonnal felkeresnek téged árajánlataikkal! A szakemberek profiljait, visszajelzéseit és további információkat is megtekintheted, mielőtt döntesz! És mindez DÍJMENTESEN! Ne várj tovább, hirdesd meg a feladatot és kérj ajánlatokat még ma!

5 szakember vagy szakember szükséges a gázkonvektor cseréjéhez most online

János

János

A környeken vagyok.

Botond

Botond

Ingyenes kiszallas.

Roland

Roland

erdekel.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Egerben?

11400 - 21300 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek vagy szakemberek szükségesek a gázkonvektor cseréjéhez Egerben!

Gázkazán, cirkó szerelő, non stop, akár azonnal! Budapest területén egész évben hívhat. Minden problémára megoldással szolgálunk, akár díjmentes kiszállás, teljes körű megoldás. Minőség és haétkonyság. Ház, lakás esetén is. Kültéri, beltéri munka.

  • Gázkonvektor csere

    3700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Segítőkész kiszolgálás.

Zoltán
2 éve

Gázkazán szerelés Profi szakmunka garanciával, Fix áron. Kiszállás akár ma! Díjmentes árajánlat - 20+ év tapasztalat - Non-Stop GyorsSzolgálat Budepest és környéke. Akár 1 órán belül helyben. Hétfő-Vasárnap 0-24. Átlátható költségterv. 20 év + tapasztalat.

  • Gázkonvektor csere

    5400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Összességében egy hatalmas nulla. Szombaton telefonálok,gyorsan érkeznek,ennyi a pozitivum. 25000 forintért fogalmuk sincs,hogy mi a baja a készüléknek ,megjavitani nem tudják.Hétfőre igérnek egy visszahivást alkatrészárakkal kapcsolatban,ez csütörtökig sem sikerült.Nagy lehúzás,messziről kerülendő.

József
2 éve

Padlófűtés gépi átmosása takarítása. Takarítson fűtésköltségét hőkamerás vizsgálattal. Padlófűtés gépi tisztítás hőkamerás ellenőrzés osztók radiátorok motoros szelepek cseréje.

  • Gázkonvektor csere

    3300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Jo szakemberek

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi gázszerelőktől?

Rendeld meg a gázkonvektor cseréjét most! Kérj szakértőt azonnal, és perc alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. INGYEN és kötelezettségmentesen!

Egy szakember vagy szakember szükséges a gázkonvektor cseréjéhez, gázkonvektor csere közben Egerben