Központi fűtés szerelés Eger területén!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Központi fűtés szerelésre van szükséged? Ne keresgélj tovább, a Qjob-on találod a legjobb fűtésszerelőket! Válogass 35 szakember közül és értékeld a legjobb ár-érték arányt! A korrekt központi fűtés szerelés árak 7800-14700 Ft/alkalom között mozognak, de az árak az igényeidtől függően változhatnak. A Qjob-on egyszerűen hirdesd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Miután megosztottad a feladatot, az Egerben elérhető szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy megoldhassák a problémádat! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! A Qjob-on minden DÍJMENTES! Válassz minket és élvezd a minőségi szolgáltatást!

5 szakember, aki végzi a központi fűtés szerelését most online

Gábor

Gábor

Ingyenes kiszallas.

László

László

erdekel.

Zoltán.

Zoltán.

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül megbízható szakembert Egerben?

7000 - 13100 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a központi fűtés szerelését Egerben!

0-24 Vízszerelő. Éjjel nappal SOS Vízvezeték szerelő, csőtörés elhárítás, duguláselhárítás

  • Központi fűtés szerelés

    5400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Gyors kiszolgálás, nagy választék.

László
2 éve

Cirkó felújítás, kazáncsere, gyorsan, költséghatékonyan! Kérjen egyedi ajánlatot. Minden problémára megoldással szolgálunk, akár díjmentes kiszállás, teljes körű megoldás.

  • Központi fűtés szerelés

    4000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Ok

Mihály
2 éve

Hívjon és segítünk elhárítani a problémát. Éjjel-nappal gázszerelő Budapesten és környékén. Ami Önnek probléma, nekünk kihívás! Gyorsszervíz Pest megyében. Ha gáz van!

  • Központi fűtés szerelés

    4300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

A megbeszéltekhez képest majdnem 3 órás késéssel érkezett meg a szerelő. Ezt követően, mivel nem én fogadtam a szerelőt, hanem a párom, a korábban megbeszélt kiszállási díj másfélszeresét kérte el. Bár lehet, hogy pontosan azonosította kolléga a hibát, de ezek után komoly kétségeim vannak, hogy valóban korrekt munkát végeznek.

Zoltán
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi fűtésszerelőktől?

Rendelj szakembert már most, hogy korszerűsíthesd központi fűtésed! Válassz ellenőrzött, helyi szakembereink közül, akik percek alatt küldik árajánlatukat. Ne habozz, kérj ajánlatot most INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy szakember, aki végzi a központi fűtés szerelését, központi fűtés szerelés közben Egerben