Teljes körű ferde tető építés Egerben. Az Ön igényeire szabva!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 27 tetőfedő közül! Korrekt ferde tető építés árak: 2700-5100 Ft/nm. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Egerben! Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj bele? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Egerben környékén dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

4 tetőfedő most online

József

József

Ma is elvallalom.

Sándor

Sándor

Ma is elvallalom.

László

László

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül a ferde tető építés Egerben?

2700 - 5100 Ft/nm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Egerben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

Kéménybélelés és kazáncsere az ország egész területén ingyenes felméréssel 24 órán belül. Ne kockáztasson és bízza a munkát valódi szakemberekre! Hívjon minket most és...

 • Ferde tető építés

  4800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Mindig segítőkészek.

Ando Akos
2 éve

Tisztítás, kéménybélelés, javítás, szerelt kémény építés, kéményajtó csere, kémény építés. Kondenzációs kéménybélelés, füstcső javítás, kéményajtó, tetőjárda kiépítés, szerelés.

 • Ferde tető építés

  6600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Megbizható brigád, szép munka.

Vállalunk tetőépítést, tetőkészítést országos kiszállással, 10 év garanciával. Tetőszerkezet építése profi szakember csapattal. Hívjon minket még ma. Garancia.

 • Ferde tető építés

  9200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Mindent megkaptam akit akartam. Azért négy csillag mert a raktári kiszolgálás kicsit lassú.

Autóbeálló, fedett kocsibeálló építés, féltető, előtetők, filagória, pavilon készítése. Bádogos munkák kivitelezése, tető bádogozás, ereszcsatorna szerelése, javítása. Tetőmágus.

 • Ferde tető építés

  5900 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Alu és horgany elemek nagy választékban, eddig egyszer sem csalódtam.

Tetőfedés, javítás országosan, számlával, garanciával, megbízható csapattal.Várom hívását. Lemezes és cserepes tetőfedéseket, tetőfelújításokat vállalunk, akár rövid határidővel is. Díjmentes állapotfelmérés. Gyorsan és Precízen. Kedvező munkadíjakkal.

 • Ferde tető építés

  9500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Csikusz-Csik Kft., Pusztamonostor. Személyesen kerestem föl a telephelyet, megbeszélés a profilra, színre, anyagvastagságra megtörtént. Másfél, két hét kapott időpontra vártam még egy hetet, jelzés nem érkezett. Majd a honlapon látom szabadság miatt a rendelés szünetel. Kivártam, majd levélben érdeklődtem a rendelésem felől. Le lett gyártva a szünet alatt de az alapanyag sérült volt". Jó, hogy érdeklődtem. Egyeztetés másik alapanyagra, mindezt a 20m² alatti tételt július 24. óta sem sikerült legyártani. Elérhetőségem, adataimat a telephelyen elkérték. Már nincs kedvem érdeklődni, nem látom értelmét. Örülök ha másnak sikerült, sajnos nekem még az értesítés sem járt. (Aug.12.vasárnap)

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő ferde tető építés közben Egerben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ferde tető építés: milyen árak vannak Egerben?

Egerben a ferde tető építés átlagos ára 2800 - 5300 Ft/nm. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok megbízható értékeléseket?

Egerben a ferde tető építés szolgáltatáshoz már 25 véleményt kaptunk és értékeltünk. Az összes magas minősítésű szakemberről megtalálható már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek tetőfedőt Egerben?

Jelenleg 19 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést FERDE TETŐ ÉPÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy tetőfedő?

Egy tetőfedő ezzel a munkával bízható meg: ferde tető építés vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a tetőfedő?

Egy megbízható tetőfedő pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor van szükséged rá: tetőfedő?

Ha egy megfelelő tetőfedő segítségére van szükséged, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A ferde tető építés és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas