Tetőfedés cseréppel Eger területén!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 29 tetőfedő közül! Korrekt tetőfedés cseréppel árak: 2200-4100 Ft/nm. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Egerben! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Egerben környékén elérhető szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

4 tetőfedő most online

Attila

Attila

A környéken vagyok.

Attila

Attila

Ingyenes kiszállás.

Laszló

Laszló

Érdekel.

Mennyibe kerül a tetőfedés cseréppel Egerben?

2200 - 4100 Ft/nm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Egerben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

Tetőfedés, bádogosmunkák elvégzése gyorsan, elérhető áron. Szakképzett kivitelezés. Készséggel állunk rendelkezésedre legyen szó tetőfedésről vagy...

 • Tetőfedés cseréppel

  6300 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Minden rendben zajlott. A szállítással volt probléma. A szállító nem a megbeszélt szállítási díjat kérte a szállítás során.

A tetőfedés minősége nagyban befolyásolja a hőszigetelő képességet. Segítségért hívjon! 100%-os elégedettség. 25 év munkatapasztalat. Ingyenes felmérés. Országos kiszállás.

 • Tetőfedés cseréppel

  8900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Magasfokú a szakmai tudásuk.

Házak, társasházak hőszigetelése akár 5 év garanciával. Ingyenes felmérés és ajánlat. Felvonulunk, intézzük az anyag-beszerzést és a munka végeztével rendet hagyunk maguk után. Az egész országban. Családi válallkozás. Több mint 10 éve a piacon.

 • Tetőfedés cseréppel

  8400 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Korlátozott lehetöségek

Gábor
2 éve

Szórt purhab - A legjobb födém szigetelés. Válassza a járható, lépésálló födém szigetelést. Spóroljon akár 75%-ot a nyitott és zárt cellás purhab szigeteléssel. Országos kivitelezés! Gyors, Gazdaságos, Tartós. 50% Állami Támogatással. Ingyenes ajánlatkérés.

 • Tetőfedés cseréppel

  9400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Napelemes rendszert rendeltem tőlük, minden flottul ment, beleértve az elmű engedélyezést, otthonfelújítási támogatáshoz szükséges szerződéseket és magát a telepítést is. Megbízható, korrekt cég.

Határidő tervezés, felelősségbiztosítás, szövetségi tagság. Előnyök az Adorján Renovától. Megrendelőnk 95%-ka egyetért abban, hogy az Adorján Renova kiváló kivitelező. 3MForint Állami támogatás. Programok. Lakástakarék használható. Fix csomag árak.

 • Tetőfedés cseréppel

  7600 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Gyors kedves és hozzáértő csapat. Köszönöm

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő tetőfedés cseréppel közben Egerben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Tetőfedés cseréppel: mennyi az ára Egerben?

Egerben a tetőfedés cseréppel átlagos ára 2900 - 5400 Ft/nm. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek megbízható véleményeket?

Egerben a tetőfedés cseréppel szolgáltatáshoz már 27 véleményt kaptunk és értékeltünk. Az összes magas minősítésű specialistáról elérhető már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok tetőfedőt Egerben?

Jelenleg 21 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést TETŐFEDÉS CSERÉPPEL szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy tetőfedő?

Egy tetőfedő ezzel a feladattal bízható meg: tetőfedés cseréppel vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérhetjük egy profi tetőfedő segítségét?

Egy profi tetőfedő a tetőfedés cseréppel mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához van szükséged a következőre: tetőfedő?

Ha egy megfelelő tetőfedő segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A tetőfedés cseréppel és az ezzel kapcsolatos feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas