Kerti tó építés Egerben. Forduljon hozzánk bizalommal!

Kertépítőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kertépítő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 29 kertépítő közül! Korrekt kerti tó építés árak: 3000-5600 Ft/fm. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Egerben! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Egerben környékén található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

4 kertépítő most online

Tamás

Tamás

Ma is elvallalom.

Krisztián

Krisztián

Ma is elvallalom.

András

András

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül a kerti tó építés Egerben?

3000 - 5600 Ft/fm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb kertépítők Egerben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kertépítőt!

KÚTTISZTÍTÁS ORSZÁGOSAN RÖVID HATÁRIDŐVEL 100 MÉTERIG. SZAKSZERŰEN ORSZÁGOSAN. KÚTTISZTÍTÁSFERTŐTLENÍTÉS.

 • Kerti tó építés

  2500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Profi munkát végeztek a kertemben. Azt kaptam amit vártam, sőt kicsi pluszt is. Úgy dolgoznak mintha a saját kertjüket építenék. Köszönöm a csodás kertet.

Béreljen Bobcat és Wacker Neuson munkagépet profi szakemberrel! Pest megye egész területén.

 • Kerti tó építés

  3900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon szeretek ott vásárolni. Az árakban nincs különbség (ami jó), de a hely, a kedves hölgyek, és a friss virágok miatt mindig ott vásárlok!

Budapesti székhelyű cég vállalja gumiburkolat, sportpálya kivitelezését kiváló minőségben! EPDM sportfelület kialakítása.

 • Kerti tó építés

  2400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Nagy választék, udvarias hozzáértő kiszolgálás.

Magyarországon ez a medencetípus bírja legjobban a téli és a nyári időjárási viszonyokat. Monolit vasbeton medence építés, fóliázás és gépészeti szerelés. medence fóliázás.

 • Kerti tó építés

  5400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Nagyszerű cég, nagyszerű árak, kiváló munkavégzés, az eredmény önmagáért beszél!

Kertgondozás folyamatos vagy eseti jelleggel Bp-en, diplomás szakemberektől baráti árakon. Kerttervezés, kertépítés, sövénynyírás, fűnyírás, fakivágás, ültetés alanyi áfa mentesen.

 • Kerti tó építés

  2000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Nagy választék, udvarias hozzáértő kiszolgálás.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj kertépítő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy kertépítő kerti tó építés közben Egerben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kerti tó építés: milyen árak vannak Egerben?

Egerben a kerti tó építés átlagára 2200 - 4200 Ft/fm. A feladat megosztásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Kertépítők - hogyan választhatunk Egerben?

Nézd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok kertépítőt Egerben?

Jelenleg 18 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KERTI TÓ ÉPÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy kertépítő?

Egy kertépítő ezzel a feladattal bízható meg: kerti tó építés vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérhetjük egy profi kertépítő segítségét?

Egy jó kertépítő a kerti tó építés mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, ha kertépítőt hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas