Teljes körű növénytelepítés Egerben. Az Ön igényeire szabva!

Kertészmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kertész szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 28 kertész közül! Korrekt növénytelepítés árak: 800-1500 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Egerben! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan állj neki? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Egerben környékén dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

4 kertész most online

László

László

Ingyenes kiszallas.

Zsolt

Zsolt

erdekel.

Róbert

Róbert

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a növénytelepítés Egerben?

800 - 1500 Ft/db

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb kertészek Egerben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kertészt!

Homlokrakodó, lánctalpas mini kotrógép, gumilánctalpas dömper - verhetetlen áron. Hívjon minket vagy kérjen azonnali online árajánlatot.

 • Növénytelepítés

  4000 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Megbízható cég, profi munkavégzés! Csak ajánlani tudom!

Kerti tó kivitelezését bízza profikra. Tekintse meg referenciáinkat weboldalunkon. Több éves tapasztalattal és magas fokú minőségi szolgáltatással állunk rendelkezésére.

 • Növénytelepítés

  4500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Csodás üzlet, kedves, szakmailag professzionális személyzettel, csak ajánlani tudom. Az árképzés is megfelelő

Faápolási munkák, 30 év tapasztalat, minőségi, precíz munkavégzés. Egyszerű ajánlatkérés. Fák gallyazása, metszése és kivágása. Gallydarálás és elszállítás az Ön igénye szerint.

 • Növénytelepítés

  4300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Mindig kedves és szakértő hozzá állás . Az építőknek nagyon jó ízlésük van, bátran lehet rájuk hagyatkozni, és persze a szakértelmük megkérdőjelezhetetlen.

Olvassa el, miért válik sok kemence néhány használat után csupán kerti dísszé. Gyors felfűtés. Fennséges ízek. Hosszú hőtárolás. Szolgáltatások: Kulcsrakész építés, Csináldmagad megoldások, Kemence építőanyag.

 • Növénytelepítés

  5400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

I finally have the best lawn in the neighborhood -

Teljeskörű profi kertészeti szolgáltatások fűnyírástól a kertépítésig ha álomkertre vágyik. Ingyenes helyszíni felmérés és árajánlat. Gyors, precíz munkavégzés.

 • Növénytelepítés

  3500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

jo

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj kertész szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy kertész növénytelepítés közben Egerben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Növénytelepítés: mennyibe kerül Egerben?

Egerben a növénytelepítés átlagára 1200 - 2300 Ft/db. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Kertészek - hogyan válasszunk Egerben?

Nézd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók véleményeit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok kertészt Egerben?

Jelenleg 21 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést NÖVÉNYTELEPÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz hívhatunk kertészt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható kertészt hívnod amennyiben a következőre van szükséged: növénytelepítés.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérhetjük egy profi kertész segítségét?

Egy megbízható kertész a növénytelepítés mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben lehet szükséged a következőre: kertész?

Ha profi kertész segítsége kell, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A növénytelepítés és az ezzel kapcsolatos feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas