Társasház erkély felújítás Egerben gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Generálkivitelezőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj generálkivitelező szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb generálkivitelezőket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 30 generálkivitelező közül! Korrekt társasház erkély felújítás árak — 45200-84800 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Egerben! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Egerben közelében elérhető szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

5 generálkivitelező most online

Csaba

Csaba

Sok tapasztalatom van

Dezső

Dezső

Ma is elvallalom.

Laszló

Laszló

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a társasház erkély felújítás Egerben?

45200 - 84800 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb generálkivitelezők Egerben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező generálkivitelezőt!

Panel lakások teljeskörű felújítását vállaljuk kedvező áron, rövid határidővel. Akár kisebb részfeladatokat is végzünk szakképzett kollégáinkkal, kedvező áron. Kedvező ár. Minőségi munka. Fő profilunk: Panellakás felújítás; Fal csiszolás; Beton festés. Teljeskörű lakásfelújítás

 • Társasház erkély felújítás

  4300 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon elégedett vagyok velük! A megbeszéltek szerint, még aznap kijöttek és gyorsan, precízen elvégezték a munkát. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket! (ilyen szakemberek kellenének más területen is)

Hajnalka
2 éve

Gyors, minőségi munka. versenyképes árazás, azonnali munkakezdès. Amiket vállalok: Ház felújítás; Kézi vakolás; Társasház erkély felújítás. Teljes körű házfelújítás.

 • Társasház erkély felújítás

  5000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Kedves, szimpatikus, profi szakemberek! Pontosan a megbeszélt időre érkeztek. Minden lehetőséget korrekten felvázoltak. A munkát tökéletesen elvégezték!

Irma Nagy
2 éve

Ha felújításban vagy építésben van szüksége szakemberre keressen minket elérhetőségeinken. Teljes körben vállalunk lakásfelújítást az ajánlatkészítéstől a kulcsra kész átadásig. ház átalakítás. családi ház felújítás. generálkivitelezés is. felújítás és építkezés. Főbb szolgáltatásaink: Könnyűszerkezetes ház felújítása; Aluminium radiátor festés; Erkély felújítás. Lakás felújítás

 • Társasház erkély felújítás

  2400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Teljesen meg voltam elégedve a szakmai munkájukkal. Amellett, hogy kiválóan elvégezték a mukájukat, szakmai tanácsokat is adtak a bojler használat kapcsán. Csak ajánlani tudom!

Lakás-és Házfelújítás | Vállaljuk lakások felújítását, átalakítását, bővítését, festését. Belső... Feladatok amiket vállalok: Panellakás átalakítás; Gipszkartonozás tetőléccel; Mennyezet festés. Lakásfelújítás Kedvező Árakon

 • Társasház erkély felújítás

  2300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Nyári úrék váratlan gyorsasággal, nagyon segítőkész, szakszerű felvilágosításokkal álltak a bojlercserénél a rendelkezésünkre. Pontosan, gyorsan, szépen dolgoztak, figyeltek rendre, esztétikára. Bátran ajánlom a csapatot mindenkinek.

A Fix Szakértője Felkeresi Önt, és Segítséget Nyújt a Legköltséghatékonyabb Megoldásért! Nem Kell, Hogy a Lakásfelújítás Vagy az Építkezés Rémálom Legyen! Teljeskörű megoldások. Regisztráció nélkül is. 236 szakma országosan. Nincs rejtett költség. Feladatok amiket vállalok: Panellakás átalakítás; Festés hengerrel; Wc felújítás. SOS lakásfelújítás

 • Társasház erkély felújítás

  1800 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Az év végén, a két ünnep között, pár óra alatt kijöttek a Hajdú bojlerem szervizelni. Minden típushoz van alkatrészük. Korrekt, felkészült csapat.

Minőségi kivitelezés nagy tapasztalattal szinte azonnali kezdéssel Budapesten és környékén. Komplett vagy részleges lakásfelújítás szakképzett kollégákkal, ingyenes felméréssel. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Fózolt laminált padló lerakása; Gipszkarton szerelés; Fa ablak festés. Családi házak felújítása

 • Társasház erkély felújítás

  2700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Felkészült jól felszerelt szakemberek. minden szerszámuk megvan és ott van. a problémákat meg tudják oldani. Átlátják a fűtésrendszer felépítését, vagy akár a vízhálózat kiépítését . Az áraik is korrektek.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg generálkivitelező szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy generálkivitelező társasház erkély felújítás közben Egerben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Társasház erkély felújítás: mennyi az ára Egerben?

Egerben a társasház erkély felújítás átlagára 15300 - 28700 Ft/db. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok valódi véleményeket?

Találd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok generálkivitelezőt Egerben?

Jelenleg 22 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést TÁRSASHÁZ ERKÉLY FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kereshetünk generálkivitelezőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható generálkivitelezőt hívnod ha a következőre van szükséged: társasház erkély felújítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy generálkivitelező?

Egy megbízható generálkivitelező pontos árajánlatot tesz általában, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, ha generálkivitelezőt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas