Minőségi erkély felújítás Egerben. Tapasztalt szakemberekkel és minőségi anyagokkal!

Generálkivitelezőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj generálkivitelező szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb generálkivitelezőket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 29 generálkivitelező közül, 26600-50000 Ft/db áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Egerben bérelj fel a legjobb szakembereket a erkély felújítás! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan láss neki? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Egerben környékén elérhető szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

4 generálkivitelező most online

Laszló

Laszló

erdekel.

Dezső

Dezső

Sok tapasztalatom van

Ervin

Ervin

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az erkély felújítás Egerben?

26600 - 50000 Ft/db

Átlagos árak 2023. március 2-től

A legjobb generálkivitelezők Egerben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező generálkivitelezőt!

A panellakás is lehet igényes, szép és egyedi. Bízza ránk a tervezéstől a kivitelezésig. Legyen egyedi, igényes és szép fürdőszobája. Ön megálmondja, mi megépítjük! Ingyenes felmérés. Megbízható, precíz csapat. Minőségi felújítás. Lakásfelújítás Budapest. Fő profilunk: Panel felújítás; Tetőtér gipszkartonozás; Fürdőszoba átalakítás. Minőségi lakásfelújítás | Ingyenes helyszíni felmérés

 • Erkély felújítás

  4800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

9-9:30-ígérték, hogy jönnek. 10:30-kor telefonban még egy kis időt kértek. 12:00 órakor még most megyek egy másik címre, aztán érkezem"

Bármilyen felujitàssal kapcsolatos munkàt elvàllalunk Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Pvc padló lerakása; Aluminium radiátor festés; Fürdőszoba átalakítás. Kivitelezés szakemberekkel

 • Erkély felújítás

  2000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Víz-gáz és fűtésszerelés, tervezéssel és átadással volt elvégezve. Amit tapasztaltam. készséges tájékoztatás, javaslat, vélemény a feltett kérdéseimre. A megbeszélt időben munkakezdés, a munka végén illetve közben is a munkaterület rendbetétele. megbízható minőségi munka. Ilyen kivitelezőt kívánok mindenkinek.

Teljeskörű lakásfelújítás ingyenes felméréssel és tanácsadással. Hívjon minket. Minden szükséges szakmára van képzett szakemberünk, mindenre garanciát vállalunk. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Fürdőszoba csempe felújítás; Gipszkarton mennyezet szerelés; Erkély felújítás. Régi ház felújítás

 • Erkély felújítás

  3500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Mindenkinek ajánlom.Szakszerű pontos munka ,megbízható brigád. Kedvező ár.Tökéletes tájékoztatás a szereléssel, bojlerral kapcsolatosan.

Nap mint nap lakásokat, házakat újítunk fel. Ez a dolgunk, ehhez értünk. Partnerei vagyunk az otthonfelújítási pályázatban. Gond és idegesség nélkül,. Főbb szolgáltatásaink: Parketta csiszolás; Glettelés előtti mélyalapozás; Radiátorcső festés. Széles választékkal várunk

 • Erkély felújítás

  3700 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Röviden tömören: Rendkívül gyorsak precízek korrektek tisztelet tudok normálisak és értenek a dolgukhoz. Bátran ajánlom őket!!!!!!

Panel és csúszózsalus lakások teljeskörű és részleges felújítása rövid határidővel. Panel lakások teljeskörű felújítását vállaljuk kedvező áron, rövid határidővel. Minőségi munka. Fő profilunk: Szekrény tapétázás; Nemesvakolat felhordás; Palatető festés. Segítünk építéstől takarításig

 • Erkély felújítás

  2400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Gyors, szakszerű, pontos munkájukat 5-re tudom értékelni! Ezután is csak Őket fogom hívni .Ritkán találkozni ilyen udvarias, kiváló szakemberekkel!

Budapest, Pilisvörösvár, Dorog, Esztergom, Érd, Szentendre, Budakeszi, környéke. 25-éve kezdtük! Ingyenes felmérés 1-2 nap alatt. Víz, villany megoldott. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Tapétázás vlies tapétával; Mennyezet glettelés; Tetőfestés. 4-10 nap felújítási munkaidő

 • Erkély felújítás

  5400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Pontosak, megbízhatóak, évek óta Őket kérem. Hajdú bojler szakszerviz, eredeti alkatrészekkel, komoly szaktudással rendelkeznek! Ajánlom!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg generálkivitelező szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy generálkivitelező erkély felújítás közben Egerben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Erkély felújítás: mennyi a munkadíj Egerben?

Egerben az erkély felújítás átlagára 10100 - 18900 Ft/db. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Generálkivitelezők - hogyan válasszunk Egerben?

Egerben az erkély felújítás szolgáltatáshoz már 29 értékelést kaptunk és értékeltünk. Az összes kiemelkedő minősítésű specialistáról megtalálható már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek generálkivitelezőt Egerben?

Jelenleg 22 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést ERKÉLY FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz hívhatunk generálkivitelezőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált generálkivitelezőt keresned amennyiben a következőre van szükséged: erkély felújítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó generálkivitelező?

Egy jó generálkivitelező pontos árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a feladattal időben végez. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladathoz lehet szükséged a következőre: generálkivitelező?

Ha egy megbízható generálkivitelező segítségére van szükséged, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. Az Erkély felújítás és az ezzel kapcsolatos feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas