Tetőcsere engedély nélkül Eger területén!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 26 tetőfedő közül! Korrekt tetőcsere engedély nélkül árak — 7800-14600 Ft/m2. érelje fel a legjobb specialistákat Egerben! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj bele? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Egerben környékén található szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

4 tetőfedő most online

Ferenc

Ferenc

Sok tapasztalatom van

Miklós

Miklós

Ma is elvallalom.

Kálmán

Kálmán

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a tetőcsere engedély nélkül Egerben?

7800 - 14600 Ft/m2

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Egerben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

Palatető szigetelés garanciával. Palatetők bontás nélküli felújítása minőségi anyaggal. 20 éves tapasztalat, gyors munkakezdés. Ingyenes felmérés. Hívjon, megbízható szakember. Index anyagok. Szellőzők beépítése. Szigetélés bádogosmunkák.

 • Tetőcsere engedély nélkül

  5500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Végtelen és határtalan szeretet minden létezőben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tudatostarsadalom.hu

Sürgősségi Tetőjavítás, beázások javítása, felújítás rövid határidővel, garanciával. Beázások Javítása, garanciával, több mint 20 év tapasztalattal, számlával, bármely nap. Ácsmunkák. Tetőfedés. Bádogos munkák.

 • Tetőcsere engedély nélkül

  9500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

A tüzép dolgozói nagyon kedvesek és viccesek voltak, először jártam ilyen helyen saját dolgomat intézni, szerencsére tippeket és javaslatot is kaptam a nyűgömre. Lehet bankkártyával is fizetni, de persze kp is megy, a választék meg elég széles. Külön pluszpont, hogy nem éreztem magam hülyének, amikor hülyeséget kértem. Szerintem megyek még...

50%-os állami támogatás tetőfelújításra? Velünk megvalósúlhat. Számlaképes régműködő cég. Családi házak, Társasházak Tetőfedése Felújítása, Új Tetők Építése, Ácsmunkák...

 • Tetőcsere engedély nélkül

  5500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Az eladó nagyon kedves. Nekünk segített megtervezni a terasztetőt, és kiválasztani hozzá a megfelelő lemezt. Még hasznos tanácsokat is kaptunk a felszereléséhez, így egyszerűen meg tudtuk csinálni itthon :) Mindenkinek csak ajánlani tudom őket!

Tetőbeázások, gyors és szakszerű javítása, akár rövid határidővel is, Garanciával. Hívjon. Tető beázás megszüntetése korrekt áron. Ingyenes felmérés. Keressen minket bizalommal.

 • Tetőcsere engedély nélkül

  6100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Kedves eladók, rugalmas kiszolgálás.

Ereszcsatorna tisztítás, javítása, felszerelése korrekt áron. Kedvező szerelési munkadíj! Ereszcsatorna felrakás gond nélkül. Minőségi munkavégzés, Budapesten és Pest megyében. Kedvező ár! Nagy tapasztalat! Budapest és Pest megye. Igényes munkavégzés!

 • Tetőcsere engedély nélkül

  9000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Drága,naggyon drága!!!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő tetőcsere engedély nélkül közben Egerben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Tetőcsere engedély nélkül: mennyibe kerül Egerben?

Egerben a tetőcsere engedély nélkül átlagára 6800 - 12800 Ft/m2. A feladat megosztásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok megbízható véleményeket?

Egerben a tetőcsere engedély nélkül szolgáltatáshoz már 27 véleményt kaptunk és értékeltünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű szakemberről megtekinthető már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok tetőfedőt Egerben?

Ebben a pillanatban 21 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést TETŐCSERE ENGEDÉLY NÉLKÜL szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kereshetünk tetőfedőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált tetőfedőt keresned akkor, ha erre van szükséged: tetőcsere engedély nélkül.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a tetőfedő?

A jó tetőfedő pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a munkával időben végez. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, ha tetőfedőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas