Teljes körű vályogház tetőcsere Egerben. Az Ön igényeire szabva!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 29 tetőfedő közül! Korrekt vályogház tetőcsere árak: 5400-10100 Ft/m2. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Egerben! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Egerben környezetében elérhető szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

4 tetőfedő most online

László

László

Ingyenes kiszallas.

László

László

erdekel.

Gábor

Gábor

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a vályogház tetőcsere Egerben?

5400 - 10100 Ft/m2

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Egerben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

Tetőfelújítás, tetőfedés, kisebb tetőjavítás, ácsmunka? Keressen minket. Állókorcos tetőfedés, ácsmunka, tetőszerkezet javítás 100% garanciával. Megbízható csapat.

 • Vályogház tetőcsere

  9100 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Kedves eladó, korrekt főnök és a műhelyben dolgozó szakemberek is.

Bádogozás szakértő módon. Minőségi munka, 20 év tapasztalat, 100% elégedettségi garancia.

 • Vályogház tetőcsere

  7900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Hazudnak. Ígérgetnek..

saládi házak tetőfelújítása és tetőjavítása, akár azonnali kezdéssel, garanciával! Kérjen ajánlatot most tetőfedésre vagy tetőfelújításra. Most akár 20% kedvezménnyel. Kérjen árajánlatot! Akár 15 év garancia! Országosan elérhető. Hívjon minket most!

 • Vályogház tetőcsere

  6700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Udvarias kiszolgálás, képzett szakemberek, mindenben a segítségemre voltak.

50%-os állami támogatás tetőfelújításra? Velünk megvalósúlhat. Számlaképes régműködő cég.

 • Vályogház tetőcsere

  6500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Megbízható, korrekt, cég és minőségi munka!

Szakmai támogatás, segítség ajánlat összeállításban. A Villas áll az Ön rendelkezésére! PVC és bitumenes lapostető szigetelés, szakmai tanácsadás kivitelezőknek és...

 • Vályogház tetőcsere

  9100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Minden ami a tetőhöz kell, itt megtalálható, legtöbb termék készletről. Szakmailag én jó ügyintézővel szoktam találkozni, minden kérdésemre tud válaszolni. Ár értékben a legjobb a környéken.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő vályogház tetőcsere közben Egerben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Vályogház tetőcsere: milyen árak vannak Egerben?

Egerben a vályogház tetőcsere átlagára 4600 - 8700 Ft/m2. A feladat létrehozásakor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Tetőfedők - mi alapján válasszunk Egerben?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők értékeléseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok tetőfedőt Egerben?

Ebben a pillanatban 20 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést VÁLYOGHÁZ TETŐCSERE szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kereshetek tetőfedőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható tetőfedőt keresned ha erre van szükséged: vályogház tetőcsere.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérhetjük egy profi tetőfedő segítségét?

Egy megbízható tetőfedő a vályogház tetőcsere mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, ha tetőfedőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas