Minőségi vízcső szerelés Egerben. Tapasztalt szakemberekkel és minőségi anyagokkal!

Ha minőségi vízszerelőt keres, akkor nem kell tovább keresnie! Hívja most szakértőinket!

Hogyan találj szakembert?

Ha vízcső szerelésre van szükséged Egerben, ne habozz, vedd fel velünk a kapcsolatot! Szakembereink garantáltan megoldják a problémádat, akár az otthonodban, akár az irodádban van szükség a szolgáltatásunkra. Az áraink versenyképesek, és az ár függ a javítás mértékétől és a használt anyagoktól. Ne hagyd, hogy a vízszivárgás vagy a megszakadt cső további kárt okozzon, hívj minket még ma, és tudd meg, hogyan tudunk segíteni!

5 vízcső szerelő most online

Péter

Péter

erdekel.

András

András

Sok tapasztalatom van

István

István

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Egerben?

9800 - 18500 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb vízcső szerelők Egerben!

Ha megbízható, nagy tapasztalattal rendelkező fűtésszerelőt keres minket hívjon! vízserelés. épületgépészet. generál kivitelezés. gázszerelés. duguláselhárítás.

  • Vízcső szerelés

    4900 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Udvarias kiszolgálás.

Péter
2 éve

Visszatérő ügyfeleink 10% kedvezményt kapnak a további megrendelt munkákból. Azonnali segítségre van szüksége? Csapatunk 0-24-ben várja hívását! Garanciával.

  • Vízcső szerelés

    4400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Amit itt nem lehet kapni, azt nem is gyártják...

József
2 éve

Gázkazán szerelés Profi szakmunka garanciával, Fix áron. Kiszállás akár ma! Díjmentes árajánlat - 20+ év tapasztalat - Non-Stop GyorsSzolgálat Budepest és környéke. Akár 1 órán belül helyben. Hétfő-Vasárnap 0-24. Átlátható költségterv. 20 év + tapasztalat.

  • Vízcső szerelés

    5400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Összességében egy hatalmas nulla. Szombaton telefonálok,gyorsan érkeznek,ennyi a pozitivum. 25000 forintért fogalmuk sincs,hogy mi a baja a készüléknek ,megjavitani nem tudják.Hétfőre igérnek egy visszahivást alkatrészárakkal kapcsolatban,ez csütörtökig sem sikerült.Nagy lehúzás,messziről kerülendő.

József
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendelj most vízcső szerelő szolgáltatást és kapj percek alatt helyi szakemberek árajánlatait! Az egész INGYEN és kötelezettségmentes! Kattints most!

Egy vízcső szerelő, vízcső szerelés közben Egerben