Vízvezeték csere Egerben gyorsan és hatékonyan!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

Cseréltesse ki vízvezetékét profi szakembereinkkel Egerben! Ne hagyja, hogy régi, elavult csövei okozzanak kárt otthonában. Tapasztalt csapatunk garantálja a vízvezeték cseréjének minőségét és időbeni kivitelezését. Áraink versenyképesek, az árak intervalluma 30.000 Ft-tól 100.000 Ft-ig terjedhet, az ár függ a csövek hosszától és az anyagtól. Válassza szolgáltatásunkat és élvezze otthona új vízvezetékének biztonságát és kényelmét!

5 szakember ki a vízvezetéket most online

László

László

Ma is elvallalom.

Ferenc

Ferenc

A környeken vagyok.

Balázs

Balázs

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Egerben?

22800 - 42800 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek cserélik ki a vízvezetéket Egerben!

Az ország teljes területén vállaljuk meglévő kutak javítását, tisztítását, karbantartását. Több mint 10 év tapasztalat, precíz munka. Keressen minket kérdéseivel bátran.

  • Vízvezeték csere

    3800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

4! ....mert lehetne gyorsabb a kiszolgálás.

Attila
2 éve

Ha megbízható, nagy tapasztalattal rendelkező fűtésszerelőt keres minket hívjon! vízserelés. épületgépészet. generál kivitelezés. gázszerelés. duguláselhárítás.

  • Vízvezeték csere

    4900 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Udvarias kiszolgálás.

Péter
2 éve

Cégünk teljes körű épületgépészeti kivitelezéssel foglalkozik. Tervezés, engedélyezés. Vállaljuk a rendszer kivitelezését és a későbbi üzemeltetését karbantartását is. Teljes körű kivitelezés. Hőszivattyú telepítés. Kéménybélelés. Kazáncsere.

  • Vízvezeték csere

    3100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Minden ár amit telefonon mondanak áfa nélkül értendő. Helyszínen közlik hogy +27% ha kell számla. A munkát azzal kezdik hogy aláíratják hogy mennyibe fog kerülni. Ha végeznek és nem kérsz számlát egy papírod sem lesz róla hogy ők valóban ott jártak. Közvetlenül a szerelővel sose kerülsz kapcsolatba csak a cégen keresztül. Így később nem tudod elérni azt aki csinálta. Nálunk a kazánt tartották karban, utána két órával elkezdett belőle folyni a víz. Azóta is várom hogy visszahívjanak. Másik szerelőt kellett hívni.

Tibor
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendeld meg most a vízvezeték szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Ne habozz, hiszen ez az ajánlat INGYEN és kötelezettségmentes! Kattints most!

Egy szakember ki a vízvezetéket, vízvezeték csere közben Egerben