Elektromos tűzhely javítás: erre van szükséged Egerben és környékén?

Háztartásigép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj háztartásigép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 7 háztartásigép szerelő közül! Korrekt elektromos tűzhely javítás árak — 4600-8700 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Egerben! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj bele? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Egerben környékén dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

1 háztartásigép szerelő most online

arpad

arpad

Еrdekel.

Zoltan

Zoltan

Sok tapasztalatom van

Janos

Janos

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az elektromos tűzhely javítás Egerben?

4600 - 8700 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb háztartásigép szerelők Egerben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező háztartásigép szerelőt!

Tisztelt megrendelők! Indukciós Főzőlap Szervíz. Milliók bíznak benne.

 • Elektromos tűzhely javítás

  3700 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Az elmúlt pár napban két alkalommal is igénybe vettük a szolgáltatásokat. Kedves ügyfélkezelés, gyors, szakszerű munka. Ajánlom mindenkinek! Endre

Klíma telepítés, karbantartás és javítás országosan akár azonnal, kedvező áron. Klíma telepítés, karbantartás és javítás kedvező áron, rövid határidővel országosan. Klíma karbantartás. Hőszivattyú telepítés. Légtechnika.
 • Elektromos tűzhely javítás

  3600 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Pontos, megbízható, gyors, szakmáját értő .

József vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Mosógépek Mosogatógépek Szárítógépek Villany tűzhelyek Sütők Főzölapok Szervize

 • Elektromos tűzhely javítás

  4200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Korrekt,gyors és udvarias kiszolgálás!

Miklós vagyok. Hozzánk nyugodt szívvel behozhatod készüléked, hogy még aznap megjavítsuk neked. Segítünk gyorsan megoldani problémádat. Foglalj időpontot. Árgarancia. Akár 1 Órán Belül.

 • Elektromos tűzhely javítás

  3500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Gyorsan és precízen cserélték ki a telefonom ripityára tört kijelzőjét.

Eger dolgozom, megyében is! 19 éve nyomtató javítással foglalkozunk, bízza a javítást szakembereinkre! 19 éve nyomtató javítással foglalkozunk, bízza ránk a javítást! Szolgáltatások: Nyomtató karbantartás, Ha már nincs hová vinnie., Rossz gépét mi javítjuk.

 • Elektromos tűzhely javítás

  4000 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Hozzáértő szakember, nem csak alkatrészeket cserél, javít, hanem szükség szerint át is alakítja a gépeket. Korrekt áron dolgozik, viszont a sok megbízás miatt sokat kell várni az eredményre. Ha nem sürgős a javítás, akkor mindenképpen ajánlom.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj háztartásigép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy háztartásigép szerelő elektromos tűzhely javítás közben Egerben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Elektromos tűzhely javítás: mennyibe kerül Egerben?

Egerben az elektromos tűzhely javítás átlagos ára 5400 - 10100 Ft/db. A feladat létrehozásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok valódi értékeléseket?

Egerben a kerámia bevonat szolgáltatáshoz már 7 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Minden magas minősítésű specialistáról megtekinthető már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok háztartásigép szerelőt Egerben?

Jelenleg 5 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KERÁMIA BEVONAT szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy háztartásigép szerelő?

Egy járműfényező ezzel a munkával bízható meg: kerámia bevonat vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kértheted egy profi háztartásigép szerelő segítségét?

Egy jó járműfényező a kerámia bevonat mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben van szükséged a következőre: háztartásigép szerelő?

Ha a legjobb járműfényező segítségére van szükséged, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A kerámia bevonat és az ezzel kapcsolatos feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas