Fejhallgató javítás: erre van szükséged Egerben és környékén?

Fejhallgató Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fejhallgató szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 6 fejhallgató szerelő közül! Korrekt fejhallgató javítás árak: 4700-8900 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Egerben! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Egerben környezetében található szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

1 fejhallgató szerelő most online

Gábor

Gábor

Еrdekel.

Dancs

Dancs

Sok tapasztalatom van

László

László

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a fejhallgató javítás Egerben?

4700 - 8900 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb fejhallgató szerelőok Egerben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fejhallgató szerelőt!

Nem kapható már video? Miért nem javíttatja meg velünk? Most még van alkatrész, de ahogy a videok kifogytak az üzletekből, úgy holnap már lehet, hogy alkatrész sem lesz. Ne halogassa tovább! Hozza be még ma szervizünkbe és mi olcsón és gyorsan megjavítjuk Önnek!

  • Fejhallgató javítás

    5900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Mindent a legmagasabb színvonalon csinált. Nagyon elégedett vagyok a munkával. Köszönöm.

Hangszórójavítás: vállalom mély és középsugárzók javítását elsősorban gyári javítókészlettel, magassugárzók javítását elsősorban szintén gyári diafragmákkal. Amennyiben nem szerezhető be eredeti, gyári javítókészlet, diafragma (magasbetét), akkor megoldható egyéb forrásból beszerzett alkatrészekből a hangszórók javítása. Azonban, ez esetben nem garantálható azonosság az eredetivel. Tehát főleg, ha több alkatrészt is cserélni kell, akkor lényegében egy másik, új hangszórót kapunk. Ezért ezt a megoldást kizárólag csak akkor javaslom, ha valóban nem szerezhető be eredeti javítókészlet.

  • Fejhallgató javítás

    3800 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

A számítógép működött a cmos visszaállítása után, a bios visszaállítása dualbios-on keresztül, de másnap reggel végül meghalt.

Körülbelül 2017 óta javítok hangszórókat, ezalatt olyan technikát sikerült elsajátítanom egy kedves ismerősömtől, illetve szakmai gyakorlaton, hogy esztétikailag szép, működésileg hibátlan munkát tudok kiadni a kezemből.

  • Fejhallgató javítás

    3100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

A mester azonnal és a megbeszéltek szerint érkezett! Konzultált velem a problémáról, és átadta a pótalkatrészeket!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fejhallgató szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fejhallgató szerelő fejhallgató javítás közben Egerben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Fejhallgató javítás: mennyi az ára Egerben?

Egerben a fejhallgató javítás átlagos ára 4900 - 9200 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Fejhallgató Szerelőok - mi alapján válasszunk Egerben?

Találd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok fejhallgató szerelőt Egerben?

Most 7 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést FEJHALLGATÓ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy fejhallgató szerelő?

Egy fejhallgató szerelő a következő munkával bízható meg bátran: fejhallgató javítás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan dolgozik egy jó fejhallgató szerelő?

A jó fejhallgató szerelő részletes árajánlatot ad, elérhető és a munkával időben végez. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához lehet szükséged rá: fejhallgató szerelő?

Ha profi fejhallgató szerelő segítségére van szükséged, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A fejhallgató javítás és az ezzel kapcsolatos feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas