Hűtőszekrény javítás szolgáltatásra van szükséged Egerben és környékén?

Hűtőgép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj hűtőgép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 9 hűtőgép szerelő közül! Korrekt hűtőszekrény javítás árak: 5000-9500 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Egerben! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan láss neki? Oszd meg velünk a megoldandó feladatot és a Egerben környékén található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

1 hűtőgép szerelő most online

Attila

Attila

Еrdekel.

Elek

Elek

Sok tapasztalatom van

Janos

Janos

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a hűtőszekrény javítás Egerben?

5000 - 9500 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb hűtőgép szerelők Egerben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező hűtőgép szerelőt!

Tisztelt leendő Ügyfeleim! Megbízható regisztrált szerelő SOS kiszállással, garanciával, számlával. Minden márkatípus Szerelése-Javítása-Karbantartása-Cseréje-Szervize több mint 30 éve. 100% Garancia. Regisztrált szerelő. Minden típus javítása. 33 év tapasztalat.

 • Hűtőszekrény javítás

  4200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Pontos, gyors, kiszolgalas, udvarias kommunikacio.

Tamás Tóth
egy éve

László, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. 900 élenjáró elektronikai alkatrész beszállító. Kimagasló termékminőség. Azonnal kapható. Gyors szállítás. Nézd meg kínálatunkat. 5000 megrendelés naponta. Több mint 900 gyártó.

 • Hűtőszekrény javítás

  5400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Sajnos a Telefont egyáltalán nem veszik fel!

Üdvözlöm! Márkafüggetlen mobiltelefon szerviz, kijelző és akkumulátorcsere akár azonnal. Kijelző és akkumulátor csere akár azonnal, extra költségek nélkül. minőség, precizitás. időpont foglalás.

 • Hűtőszekrény javítás

  5500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Gyorsan elvégezte a gomb cserét,nem volt vele gond.

Keszi Klima
egy éve

Kedves érdeklődő! Márkafüggetlen mobiltelefon szerviz. Kijelző, akkumulátor és egyéb csere akár azonnal. Vedd igénybe háztól házig futárszolgáltatásunkat. időpont foglalás. szerviz futár. minőség, precizitás. márkafüggetlen szerviz.

 • Hűtőszekrény javítás

  4200 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Korrekt rendes szervíz

Eger dolgozom, megyében is! 19 éve nyomtató javítással foglalkozunk, bízza a javítást szakembereinkre! 19 éve nyomtató javítással foglalkozunk, bízza ránk a javítást! Szolgáltatások: Nyomtató karbantartás, Ha már nincs hová vinnie., Rossz gépét mi javítjuk.

 • Hűtőszekrény javítás

  4000 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Hozzáértő szakember, nem csak alkatrészeket cserél, javít, hanem szükség szerint át is alakítja a gépeket. Korrekt áron dolgozik, viszont a sok megbízás miatt sokat kell várni az eredményre. Ha nem sürgős a javítás, akkor mindenképpen ajánlom.

Tamás Tóth
egy éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj hűtőgép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy hűtőgép szerelő hűtőszekrény javítás közben Egerben

Kérdések és válaszok

Népszerű szolgáltatások Egerben