Lemezjátszó javítás szolgáltatásra van szükséged Egerben és környékén?

Lemezlejátszó Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj lemezlejátszó szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 6 lemezlejátszó szerelő közül! Korrekt lemezjátszó javítás árak: 4000-7500 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Egerben! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Egerben környezetében elérhető szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

1 lemezlejátszó szerelő most online

Gábor

Gábor

Еrdekel.

László

László

Sok tapasztalatom van

Balázs

Balázs

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a lemezjátszó javítás Egerben?

4000 - 7500 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb lemezlejátszó szerelők Egerben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező lemezlejátszó szerelőt!

Nem kapható már video? Miért nem javíttatja meg velünk? Most még van alkatrész, de ahogy a videok kifogytak az üzletekből, úgy holnap már lehet, hogy alkatrész sem lesz. Ne halogassa tovább! Hozza be még ma szervizünkbe és mi olcsón és gyorsan megjavítjuk Önnek!

  • Lemezjátszó javítás

    5900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Mindent a legmagasabb színvonalon csinált. Nagyon elégedett vagyok a munkával. Köszönöm.

Hangszórójavítás: vállalom mély és középsugárzók javítását elsősorban gyári javítókészlettel, magassugárzók javítását elsősorban szintén gyári diafragmákkal. Amennyiben nem szerezhető be eredeti, gyári javítókészlet, diafragma (magasbetét), akkor megoldható egyéb forrásból beszerzett alkatrészekből a hangszórók javítása. Azonban, ez esetben nem garantálható azonosság az eredetivel. Tehát főleg, ha több alkatrészt is cserélni kell, akkor lényegében egy másik, új hangszórót kapunk. Ezért ezt a megoldást kizárólag csak akkor javaslom, ha valóban nem szerezhető be eredeti javítókészlet.

  • Lemezjátszó javítás

    3800 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

A számítógép működött a cmos visszaállítása után, a bios visszaállítása dualbios-on keresztül, de másnap reggel végül meghalt.

Körülbelül 2017 óta javítok hangszórókat, ezalatt olyan technikát sikerült elsajátítanom egy kedves ismerősömtől, illetve szakmai gyakorlaton, hogy esztétikailag szép, működésileg hibátlan munkát tudok kiadni a kezemből.

  • Lemezjátszó javítás

    3100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

A mester azonnal és a megbeszéltek szerint érkezett! Konzultált velem a problémáról, és átadta a pótalkatrészeket!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj lemezlejátszó szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy lemezlejátszó szerelő lemezjátszó javítás közben Egerben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Lemezjátszó javítás: milyen árak vannak Egerben?

Egerben a lemezjátszó javítás átlagos díja 6200 - 11600 Ft/db. A feladat létrehozásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek igazi értékeléseket?

Egerben a lemezjátszó javítás szolgáltatáshoz már 9 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Az összes magas minősítésű specialistáról megtalálható már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek lemezlejátszó szerelőt Egerben?

Ebben a pillanatban 7 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést LEMEZJÁTSZÓ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz kereshetünk lemezlejátszó szerelőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált lemezlejátszó szerelőt keresned amennyiben erre van szükséged: lemezjátszó javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó lemezlejátszó szerelő?

Egy megbízható lemezlejátszó szerelő pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a feladattal időben végez. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok tartoznak ide: lemezjátszó javítás?

A lemezjátszó javítás és mindegyik részfeladata ide sorolható. Egy lemezlejátszó szerelőt bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas