Adótervezés: erre van szükséged Egerben és környékén?

Adótanácsadót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj adótanácsadó szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 19 adótanácsadó közül! Korrekt adótervezés árak: 27600-51800 Ft/hó. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Egerben! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Egerben környezetében található szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

3 adótanácsadó most online

Fanni S.

Fanni S.

Kedvezményt adok

Erzsébet V.

Erzsébet V.

Tapasztalt vagyok

Edina G.

Edina G.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül az adótervezés Egerben?

27600 - 51800 Ft/hó

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb adótanácsadóok Egerben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező adótanácsadót!

Regisztrált adószakértőként és könyvelőként felelősségbiztosítással vállalom: - egyéni és társas vállalkozások teljes körű könyvelését, - bérszámfejtést, - adóbevallások készítését, ellenjegyzését, - adótanácsadást. SZOLGÁLTATÁSOK: Regisztrálási szakterület: vállalkozási IFRS

 • Adótervezés

  7800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon elégedett vagyok a szolgáltatásukkal, Már évek óta könyvelnek a cégünknek, mindig mindenre időben kaptam választ és minden rendben volt.

Petriko
2 éve

Bejegyzett könyvvizsgálóként dolgozom, melynek keretein belül a könyvvizsgálaton túl adótanácsadást – akár már cégalapítás előtt – könyvelést, bérszámfejtést és emellett speciális számviteli feladatokat is vállalok.

 • Adótervezés

  6600 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

ProacTeam are certainly what their name suggests: proactive and a team. They are a great support to our business and to me personally. Incredibly knowledgeable, very responsive and always strive for a good solution. We are very happy and grateful.

Fülöp
2 éve

Vállalkozásunk két fő jellemzője a több, mint 20 éves szakmai tapasztalat és fiatalos lendület. Hisszük, hogy e két ismérv garantálja az eredményességet. Munkavégzésünkre jellemző a precizitás, gyorsaság, rugalmasság és megbízhatóság. Az ön által ránk bízott információkat maximális diszkrécióval kezeljük, s megoldandó problémáira sajátunkként tekintünk.

 • Adótervezés

  6900 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Már több éve ismerem a budapesti könyvelőiroda vezetőjét. Kedves, barátságos hölgy, aki egyúttal szakmailag felkészült, megbízható, kellő alapossággal rendelkező könyvelő Budapesten.

Béla
2 éve

Mérlegképes könyvelő, TB- és bérügyintéző, valamint pénzügyi ügyintéző végzettséggel, széles körű szolgáltatásokkal állok leendő Ügyfeleim rendelkezésére. A szakmai szempontok mellett erős hangsúlyt fektetek az Ügyfelekkel való kapcsolattartásra. Jelenlegi és leendő partnereimmel a kölcsönös és feltétlen bizalmon alapuló üzleti kapcsolatra törekszem, hiszen ebben a szakmában ez elengedhetetlen. Munkámat a lehető legnagyobb hozzáértéssel, alapossággal, és korrekt áron végzem, folyamatosan képzem magam, több szakmai fórum tagja vagyok. Rendelkezem felelősségbiztosítással. Véleményem szerint a mai magyar pénzügyi, vállalkozói életben egy hasznos segítőtárs nélkülözhetetlen egy sikeres vállalkozás működtetéséhez. Célom, hogy az Ön vállalkozása számára is hasznos segítség lehessek mindennapjaihoz, pontos, határidőre elkészített munkámmal megkönnyítsem, és érthetővé tegyem Önnek a vállalkozásával kapcsolatosan felmerülő pénzügyi, számviteli kérdéseket, feladatokat. Amennyiben adminisztrációs igénye is felmerül, abban is rendelkezésre állok. Remélem, hamarosan Önt is ügyfeleim körében üdvözölhetem, egyúttal várom mielőbbi jelentkezését, hogy minél előbb elkezdhessük a közös munkát.

 • Adótervezés

  6800 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Ügyfélbarát, mindig elérhető

Andrea
2 éve

Regisztrált mérlegképes könyvelőként vállalom társas vállalkozások, KATA-s egyéni vállalkozók teljes körű könyvelését, bérszámfejtését, hatóságok előtti képviseletét. Szakmai felelősségbiztosítással rendelkezem. Kis ügyfélkörrel dolgozom, irodám Debrecen belvárosában található.

 • Adótervezés

  6800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Remek könyvelő, pontos és precíz! Ajánlom mindenkinek! :)

István
2 éve

1992 óta foglalkozom könyveléssel és ezen belül 1996 óta végzem önállóan társaságok cégek teljes könyvviteli szolgáltatását illetve bérszámfejtést. Azóta közel 30 év szakmai tapasztalattal gyakorlattal rendelkezem. Sokféle vállalkozási tevékenység könyvelését végeztem illetve végzem vállalkozási formában. A gyakorlatban több vállalkozásnál ahol helyszíni könyvelés zajlik irányítom szakmailag a munkát és végzem a bevallások beszámolók elkészítését az adott helyszínen. Megbízható precíz pontos határidőre végzett munka. Pénzügyminisztériumi regisztrációval rendelkezem.

 • Adótervezés

  7600 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Szuper, megbízható, hozzáértő könyvelő. Érdemes felkeresni.

Árpád
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj adótanácsadó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy adótanácsadó adótervezés közben Egerben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Szekrény készítés: milyen árak vannak Egerben?

Egerben a szekrény készítés átlagos díja 56900 - 106700 Ft/db. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok hiteles értékeléseket?

Egerben a szekrény készítés szolgáltatáshoz már 26 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű specialistáról megtekinthető már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok asztalost Egerben?

Most 20 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést SZEKRÉNY KÉSZÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy asztalos?

Egy asztalos a következő feladattal kereshető meg: szekrény készítés vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy asztalos?

Egy megbízható asztalos pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha asztalost hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas