Áfa visszatérítés: erre van szükséged Egerben és környékén?

Könyvelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj könyvelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 21 könyvelő közül! Korrekt áfa visszatérítés árak: 28200-53000 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Egerben! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj neki? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Egerben környékén található szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

3 könyvelő most online

Attila G.

Attila G.

Tudok segíteni.

Zsuzsanna C.

Zsuzsanna C.

Közeli megoldás.

János B.

János B.

Érdekel.

Mennyibe kerül az áfa visszatérítés Egerben?

28200 - 53000 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb könyvelők Egerben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező könyvelőt!

Közel 30 év tapasztalata. Egyéni vállalkozók, bt.-k, kft.-k könyvelése teljes körű képviselettel, ügyvédi, könyvvizsgálói háttérrel.

 • Áfa visszatérítés

  7300 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Profi, precíz, szakszerű, érthető.

Attila
2 éve

PM által regisztrált könyvelőként 20 éves szakmai gyakorlattal és mellette revizori tapasztalattal állunk ügyfeleink rendelkezésére. Vállaljuk kft.-k, bt.-k, egyéni vállalkozók, őstermelők könyvelését, bérszámfejtését, bevallások, beszámolók készítését, szabályzatok, pályázati elszámolások összeállítását. SZOLGÁLTATÁSOK: Elsődleges feladatunk ügyfeleink pontos, precíz, jogszabályoknak megfelelő kiszolgálása, naprakész ismeretekkel. Könyvvizsgálói és ügyvédi kapcsolattal is rendelkezünk, és igény esetén pénzügyi, számviteli szakellenőrzését is elvégezzük.

 • Áfa visszatérítés

  6400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Korrekt segítőkész emberek.

Bernadett
2 éve

Felhőalapú számviteli megoldások

 • Áfa visszatérítés

  5300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Mindig naprakész, szinte bármikor hívható, stabil és korszerű számviteli ismeretekkel rendelkezik. Bátran ajánlom.

Zoltán
2 éve

10 éves gyakorlattal, naprakész ismeretekkel, számlával: könyvelési, hivatali ügyintézési feladatokat vállalok gyors határidővel, akár 100%-ban online kapcsolattartással! - Egyéni vállalkozás indításának ügyintézése minden kötelező regisztrációval - Egyéni vállalkozók, kisebb cégek teljes körű könyvelése, bérszámfejtése, bevallások leadása - Magánszemélyek adóbevallásai, és azok javítása 5 évre visszamenőleg, kedvezmények érvényesítése - Tanácsadás vállalkozóknak, elektronikus hivatali ügyintézés, igazolások kérése - Táppénz-, csed-, gyed-ügyintézés vállalkozóknak

 • Áfa visszatérítés

  6300 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Imádom a masszázsokat Helgánál, szuper pihenés és felfrissülés, gyógyír testnek és léleknek egyaránt. Időpontot gyorsan, egyszerűen és abszolút a kuncsaft igényeihez és idejéhez alakítva lehet kapni. Természetesen a jókedvű beszélgetések sem maradnak el soha! :)

Klinszky
2 éve

MountainValley Kft. könyvelési üzletága cégek, egyesületek, egyéni vállalkozók könyvelését, bérszámfejtését végezi 2011 óta. A könyvelő regisztrált mérlegképes könyvelői képesítéssel, tb-és bérügyintézői végzettséggel rendelkezik. A könyvelő iroda a XIII. kerületben található, jól megközelíthető, mindig van szabad parkoló. Reméljük, hamarosan Önt is ügyfeleink között üdvözölhetjük! Kérjen árajánlatot még ma!

 • Áfa visszatérítés

  6000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Ameddig nem ügyfél az ember nagyon segítőkészek, onnantól viszont nem válaszolnak hetek alatt sem egy egyszerű kérdésre/kérésre, sőt, a beküldött számlát sem sikerült majd egy hónap alatt lekönyvelni. Amatőr banda, nem ajánlom senkinek. Egy csillag is sok.

Dezső
2 éve

Kereskedő-üzletvezető, jogi asszisztensi, mérlegképes könyvelői képesítést követően, jogi alapképzést végeztem a Pécsi Tudományegyetemen, amit a tb-, és bérügyintéző képzés követett. Ezek a szakmai képzések is segítenek a mindennapi munkámban, amit a tulajdonosi szemléletmód jellemez. Főleg egyéni vállalkozók, gazdasági társaságok könyvelését vállalom, bérszámfejtéssel, KSH adatszolgáltatás, cégalapításban segítséggel, hatóságok előtti képviselettel Budapest és Pest Megyében. Igény szerint távkönyveléssel akár más megyéből is.10 fő feletti személy bérszámfejtéstől kedvezményes díj 2021-ben is. Bérszámfejtés, tb ügyintézés akár több száz fő-ig. Amennyiben kiszervezné ezt a tevékenységet, árajánlatot a kozelikonyveles@gmail.com e-mail címen is kérhet. Szükség szerint 15-20 km körzetben tudom vállalni a könyvelési anyag el hozatalát.

 • Áfa visszatérítés

  5200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Great stuff

Blanka
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj könyvelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy könyvelő áfa visszatérítés közben Egerben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Bútorfelújítás: mennyi az ára Egerben?

Egerben a bútorfelújítás átlagára 9300 - 17400 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bútorrestaurátorok - mi alapján választhatunk Egerben?

Találd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok bútorrestaurátort Egerben?

Ebben a pillanatban 19 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést BÚTORFELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy bútorrestaurátor?

Egy bútorrestaurátor ezzel a munkával bízható meg: bútorfelújítás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kértheted egy profi bútorrestaurátor segítségét?

Egy megbízható bútorrestaurátor a bútorfelújítás mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, amikor bútorrestaurátort hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas