Adóbevallás készítés: erre van szükséged Egerben és környékén?

Könyvelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj könyvelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 19 könyvelő közül! Korrekt adóbevallás készítés árak: 25700-48200 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Egerben! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Egerben környezetében elérhető szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

3 könyvelő most online

László T.

László T.

Kedvezményt adok

Erzsébet N.

Erzsébet N.

Tapasztalt vagyok

Piroska S.

Piroska S.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül az adóbevallás készítés Egerben?

25700 - 48200 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb könyvelők Egerben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező könyvelőt!

Tisztelt Érdeklődő! Vállalom kettős és egyszeres könyvvitelű vállalkozások teljes körű könyvelését, képviseletét, bérszámfejtését. Igény szerint helyszíni könyvelés is megoldható.

 • Adóbevallás készítés

  6600 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Korrekt könyvelő iroda Budapesten, a XVIII. kerületben. Elsősorban KKV könyvelésre, bérszámfejtésre, adótanácsadásra specializálódtak. Eddig még mindent korrektül, határidőre megoldottak és hasznos, pénzben is kifejezhető értékű tanácsokat kaptam. Köszönöm!

Anikó
2 éve

Farkasné Rück Szilvia vagyok regisztrált mérlegképes könyvelői végzettséggel több mint 15 év szakmai gyakorlattal vállalom Egyéni vállalkozók (KATA-s, szja) kft., bt. teljes körű könyvelését korrekt áron Békés megyében Felelősségbiztosítással rendelkezem Fontos számomra a hosszú távú kapcsolat és a kölcsönös bizalom, legjobb tudásom szerint végzem a munkám. SZOLGÁLTATÁSOK: - Egyéni vállalkozások, cégek teljes körű könyvelése -Egyéni vállalkozás indítása -Beszámolók, zárások készítése -Bérszámfejtés -SZJA bevallás - Kapcsolattartás a hatóságokkal -Online kapcsolattartás

 • Adóbevallás készítés

  7900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

És örülök hogy veletek csináltattam meg nem mással az adóbevallást!! Ti nagyon segítőkészek vagytok és türelmesek. Amit nagyon köszönök!! Sok-sok érdekes dolgot tanultam mostanában, de egyben biztos lehetek, hogy veletek jól jártam, hogy bizalmat szavaztam! Ti Tündérek vagytok!!!! És tényleg!! :) ;)

Henriett
2 éve

Teljes körű könyvelés, bérszámfejtés, adótanácsadás, TB ügyintézés, adóhatósági képviselet egyéni és társas vállalkozások, őstermelők és családi gazdálkodók részére. SZOLGÁLTATÁSOK: Rugalmasság, naprakészség. Ügyfelek segítése a vállalkozás elindításának gondolatától a megvalósításon, a hatékony gazdálkodás megteremtésén keresztül az esetleges végelszámolásig.

 • Adóbevallás készítés

  5700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Bátran merem ajánlani a tündéreket! Értik a dolgukat, segítőkészek, azonnal válaszolnak bármilyen kérdésre, és nem bunkón mint sok helyen. Aranyosak vagytok! 06.30.án beérkezett a német hivatalhoz az adóbevallásom 08.08 megkaptam a határozatot, másnap már a számlámon volt a pénz. Köszönöm nektek tündérek! Máskor is titeket választunk, az már 100% !

Zsolt
2 éve

A következő ügyfélkörrel rendelkezünk: a) KATA-s vállalkozók (fordító-tolmács, tanácsadók, ügyvédi iroda, építőipari szakmunka, HR, stb) b) KIVA-s vállalkozók (tanácsadók, szerszámgyártó, programozó-tanácsadók, informatikai tanácsadó, stb) c) hagyományos egyéni vállalkozók (SZJA hatálya alá tartozók) d) hagyományos cégek (TAO és SZOCHO alá tartozók) Mint látszik, ügyfélkörünk jóformán minden adózási formában előfordul. Ez főleg a mi tanácsadói munkánknak köszönhető: mindenkinek személyre szabott adózási formát ajánlunk. Figyelembe vesszük a terveit (pl beruházás), létszámot, jövedelemkivételi lehetőségeket, és ennek függvényében dönt a vállalkozó.

 • Adóbevallás készítés

  6900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Szuperok, gyorsak, kedvesek vagytok! Köszönöm a több éves munkátokat!

Andrea
2 éve

Egyéni és társas vállalkozások részére teljes körű könyvelés, bérszámfejtés saját irodában. Igény szerint havi adatközlések, jelentések készítése, cégképviselet hatóságok előtt.

 • Adóbevallás készítés

  6500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Hálás vagyok hogy rájuk találtam., nagyon kedvesek segitőkészek és nagyon barátságosak 🤗mindig el tudom érni mikor szükségem van tanácsra és ez nekem nagyon megnyugtató szempont. Ugyhogy csak tiszta szivből tudom öket ajánlani 🤗

Gábor
2 éve

Kedves Látogató! Nagy Gábor vagyok, érvényes PM regisztrációval rendelkező mérlegképes könyvelő. Főként egyéni vállalkozók könyvelésével, bérszámfejtésével foglalkozom több, mint 15 éve. Nagy örömmel várom a KATA-s ügyfeleket. KATA-s vállalkozások számára igen kedvező havi, negyedéves vagy éves díjszabást kínálok. Elvégzett munkámra felelősséget vállalok, amelyhez a megfelelő szakmai felelősségbiztosítással rendelkezem a Generali-Providencia Biztosítónál. Üdvözlettel: Nagy Gábor

 • Adóbevallás készítés

  7600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

E-mailes megkeresésemre másnap már válaszolt, és segített megoldani a problémáimat. Nagyon ajánlom bárkinek! Gyors és segítőkész.

Attila
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj könyvelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy könyvelő adóbevallás készítés közben Egerben

Kérdések és válaszok