Bérszámfejtés szolgáltatásra van szükséged Egerben és környékén?

Könyvelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj könyvelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 19 könyvelő közül! Korrekt bérszámfejtés árak: 21900-41100 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Egerben! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan kezdd el? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Egerben környezetében elérhető szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

3 könyvelő most online

Adrienn V.

Adrienn V.

Kedvezményt adok

Attila F.

Attila F.

Tapasztalt vagyok

Dorka E.

Dorka E.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a bérszámfejtés Egerben?

21900 - 41100 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb könyvelők Egerben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező könyvelőt!

Saját vállalkozás keretein belül vállalok egyéni vállalkozók, CIVIL SZERVEZETEK (egyesületek, alapítványok), gazdasági társaságok (bt., kft.), könyvelőirodák részére teljes körű könyvelést (bevallások, beszámolók készítését, valamint magánszemélyek személyi jövedelem adó bevallásának készítését), távkönyvelést, és egyéb adminisztratív munkákat. SZOLGÁLTATÁSOK: CIVIL SZERVEZETEK (egyesületek, alapítványok), gazdasági társaságok (bt., kft.), egyéni vállalkozók, KATA egyéni vállalkozók, teljes körű könyvelése.

 • Bérszámfejtés

  6100 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Megbízható, pontos, ajánlom mindenkinek.

József
2 éve

Egyéni vállalkozóként vállalom elsősorban egyéni vállalkozók, kft.-k, bt.-k teljes körű könyvelését, bérszámfejtését, beszámolók készítését, előző évek könyvelésének rendbehozatalát, újrakönyvelését, könyvvezetését,valamint egyéb számviteli szolgáltatások nyújtását. Felelősségbiztosítással, reális áron. Magánszemélyek személyi jövedelemadó bevallását is elkészítem. Távkönyvelést is vállalok. Regisztrált mérlegképes könyvelő vagyok, 16 éves szakmai, minden vállalkozói területen, szerzett tapasztalattal. Partnereimnek folyamatos kapcsolattartást biztosítok, munkájukhoz igazítva, akár hétvégén is. SZOLGÁLTATÁSOK: - teljes körű könyvelés, bevallások készítése - igény esetén visszamenőleges könyvelés - távkönyvelés - éves beszámolók, bevallások készítése - bejelentések, képviselet NAV-TB - bérszámfejtés - Munkáltató által fizetendő adók és járulékok lejelentése - Munkavállalók bejelentése - Munkáltatói igazolások kiadása - Munkavállalói juttatások, ellátások és adókedvezmények kezelése

 • Bérszámfejtés

  7100 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Megbízható, korrekt, szakmailag felkészült, hozzáértő csapat, 30 év szakmai tapasztalattal segíti ügyfeleit könyvelő-adószakértő szolgáltatásokkal. Szakmai teljesítményéért a Magyar Adótanácsadók és Könyvviteli Szolgáltatók Országos Egyesülete "ELISMERT TAGJA" védjed használatára jogosult.

Pál
2 éve

Teljes körű számviteli, pénzügyi, ügyviteli adó-, bér-, tb-, munkaügyi tanácsadás és ügyintézés, cégalapítás gazdasági társaságok részére. Érden és környékén, Pest megyében, Budapesten és vonzáskörzetében akár helyben (az ügyfél irodájában is), illetve távkönyvelési vagy felügyeleti könyvelési konstrukciókban. Könyvvizsgáló partnerünk ügyfeleink részére kedvezményes díjszabással áll rendelkezésre.

 • Bérszámfejtés

  6000 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon segítőkész csapat! Nekem ez az első vállalkozásom, rengeteg kérdésem volt az elején és végig türelmesen álltak hozzám. Ajánlom őket bárkinek!

Sándor
2 éve

Cégünk mérlegképes könyveléssel, adótanácsadással és biztosításközvetítéssel foglalkozik 2008 óta. Ügyfeleink a gazdasági élet eltérő területeit képviselik: szolgáltatás, ipar és mezőgazdaság. Vállalunk egyéni vállalkozások, őstermelők, családi gazdaságok, Bt.-k, Kft.-k és nonprofit társaságok könyvelését. Segítünk megtalálni az optimális adózási módot (KATA, EVA vagy tételes). Vállalkozás indításában, feltámasztásában, vagy akár lezárásában is segítségére lehetünk. Szakmai felelősségbiztosítással, ügyvédi háttérrel is rendelkezünk. Kaposváron és Dombóváron is működik irodánk. Reméljük nemsokára elégedett ügyfeleink között köszönthetjük! SZOLGÁLTATÁSOK: Szektorsemleges könyvelést és teljes körű adózási és számviteli szolgáltatást nyújtunk (könyvelés, bérszámfejtés, bevallások készítése, beszámoló összeállítása, költségelemzés, adóoptimalizálás, adótanácsadás, hatóságok előtti képviselet, cégátvilágítás, vállalkozás indítása, stb.). Mezőgazdaságban tevékenykedő ügyfeleinket is magas szakmai színvonalon tudjuk kiszolgálni, amely magában foglalja a támogatások igénylését is (MK, korábban MVH).

 • Bérszámfejtés

  7000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Könyvelési, adózási ügyekhez egyáltalán nem értek, de ők olyan érthetően és egyszerűen válaszolnak a kérdéseimre, hogy minden világos lesz a témában. Időben figyelmeztetnek, mennyit, hova és milyen határidővel kell befizetni. Nagyon elégedett vagyok velük!

László
2 éve

Cégünk 2001-ben alakult azzal a céllal, hogy belföldi vállalkozások részére nyújtson számviteli és pénzügyi szolgáltatást, amelynek keretében vállaljuk kettős könyvelési feladatok elvégzését, adóbevallások és beszámolók elkészítését, bérszámfejtési és munkaügyi feladatok ellátását, KSH adatszolgáltatást, ügyfél, hatóságok előtti képviseletét. Bérszámfejtés outsourcing elektronikus kapcsolattartással, vállalkozások, munkaerő kölcsönző cégek részére. Irodánk a gazdasági élet számos területén működő cégeknek (kereskedelem, vagyonvédelem, fuvarozás, alapítvány, munkaerő kölcsönző stb.) nyújt könyvelési és bérszámfejtési szolgáltatást. Kérésre referenciát biztosítunk. A Kilman Consulting Kft. komplex ügyviteli szolgáltatást nyújt a cégalapítástól a könyvvizsgálatig. Elsődleges szempontunk a tevékenységünk maximális pontossággal határidőre történő elvégzése a törvényi előírásoknak megfelelően. A tudomásunkra jutott minden adatot bizalmasan kezeljünk. Könyvelői felelősségbiztosítással rendelkezünk. SZOLGÁLTATÁSOK: Könyvelés, bérszámfejtés, adótanácsadás. Távkönyvelés a megbízó ügyviteli rendszerében. (pl. SAP) Segítség nyújtás cégalapításhoz, átalakuláshoz, beolvadáshoz. Könyvvizsgálat partner könyvvizsgáló segítségével. Bérszámfejtés outsourcing vállalkozások részére.

 • Bérszámfejtés

  7800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

A leírt vélemények alapján választottam Erzsébetet, és csak igazolni tudom a sok pozitívumot: kedves, lelkiismeretes, alapos, segítőkész. Örülök, hogy megismerhettem, és ajánlom mindenkinek, aki könyvelőt keres!

Illyes
2 éve

Regisztrált mérlegképes könyvelő vállalja Kft-t, Bt-k és egyéni vállalkozások könyvelését, bérszámfejtést, bevallások, beszámolók elkészítését.

 • Bérszámfejtés

  5200 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Professional kind bookkeeper firm

Henrietta
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj könyvelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy könyvelő bérszámfejtés közben Egerben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Otthoni bútor felújítás: mennyi az ára Egerben?

Egerben az otthoni bútor felújítás átlagára 5400 - 10100 Ft/db. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok valós véleményeket?

Egerben az otthoni bútor felújítás szolgáltatáshoz már 26 értékelést kaptunk és értékeltünk. Az összes magas minősítésű szakemberről megtekinthető már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek bútorasztalost Egerben?

Most 20 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést OTTHONI BÚTOR FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy bútorasztalos?

Egy bútorasztalos a következő munkával bízható meg bátran: otthoni bútor felújítás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérhetjük egy profi bútorasztalos segítségét?

Egy megbízható bútorasztalos az otthoni bútor felújítás mellett több mindenhez érthet. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához van szükséged rá: bútorasztalos?

Ha egy megfelelő bútorasztalos segítségére van szükséged, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! Az Otthoni bútor felújítás és a hasonló feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas