Minőségi beépíthető mosdó beépítése Győrben. Tapasztalt szakemberekkel és minőségi anyagokkal!

Ha minőségi vízszerelőt keres, akkor nem kell tovább keresnie! Hívja most szakértőinket!

Hogyan találj szakembert?

Beépíthető mosdó beépítése egyszerűen és korrekt áron! Válassz a Qjob 74 vízvezeték szerelője közül és élvezd a legjobb szakemberek szolgáltatásait Győrben! Áraink 6700-12600 Ft/db között változnak, attól függően, hogy milyen típusú mosdót szeretnél beépíteni. Mi segítünk megtalálni a legmegfelelőbb szakembert, aki a lehető leghamarabb megoldja a problémádat. Nem kell aggódnod a keresés miatt, hiszen nálunk az összes információ megtalálható az adott szakember profilján, beleértve a visszajelzéseket és az árakat is. És ami a legjobb: mindez teljesen díjmentesen! Ne habozz, válaszd a Qjob-ot és élvezd az egyszerű és megbízható szolgáltatásainkat!

12 szakember, aki elvégzi a beépíthető mosdó beépítését most online

Viktor

Viktor

Ma is elvallalom.

József

József

A környeken vagyok.

János

János

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Győrben?

11400 - 21500 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik elvégzik a beépíthető mosdók beépítését Győrben!

Szereltessen meglévő vagy új fürdőkádjára ajtót 1 nap alatt, egyszerűen! Kérjen egyedi ajánlatot!

  • Beépíthető mosdó beépítése

    5400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Megbízható, munkájára igényes szakember. Ajánlom.

Ákos
2 éve

Minőségi, vízszerelő szakszolgáltatás Garanciával a hét minden napján. Akár csak csöpögő csap vagy csőtörésről legyen szó, teljes vízszerelési szolgáltatást adok. Vízszerelő SOS. Csapcsere. Szolgáltatások: vízszerelés, sos csőtörés elhárítás, duguláselhárítás.

  • Beépíthető mosdó beépítése

    3700 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

A megbeszélt időintervallumban érkeztek. Gyors, és profi munkavégzés volt. Korrekt, udvarias és jól képzett szakemberek. Mindenkinek tudom ajánlani a FIX Gázszerviz csapatát!

Márton
3 éve

Fürdőkád Otthon felújítás ötletek, képek, inspirációk. Okosotthon

  • Beépíthető mosdó beépítése

    3400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Meg voltunk elégedve, telefont azonnal felvették, másnap ki is tudtak jönni. Az előzetes időponthoz képest 40 perccel később jöttek, de ideszóltak előre. Szakszerű munkavégzés, sőt egy nem általános problémát is azonnal, helyben megoldottak. Ajánlom mindenkinek

Alajos
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Rendeld meg most a beépíthető mosdó beépítésének szolgáltatását és élvezd azonnali szakértői segítséget! Már percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai, és mindez teljesen INGYEN és kötelezettségmentesen történik! Ne habozz, hívj most!

Egy szakember, aki elvégzi a beépíthető mosdó beépítését, beépíthető mosdó beépítése közben Győrben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ki a legjobb szakember a beépíthető mosdó ragasztásához?

A legjobb szakember a beépíthető mosdó ragasztásához a Soudal Fix All High Tack ragasztót ajánlja. Ennek az ára körülbelül 3000-3500 forint. Fontos, hogy a ragasztást a megfelelő alapfelületre és a gyártói utasításoknak megfelelően végezzék el.

Olvas

Gyakori kérdés

Mennyibe kerül a beépíthető mosdó tömítésének javítása vagy cseréje?

Az árak változóak lehetnek attól függően, hogy milyen típusú beépített mosdóról van szó. Általában azonban a tömítés javítása vagy cseréje körülbelül 15 000 és 30 000 forint közötti költséggel járhat. Ajánlott szakemberrel konzultálni a pontos árajánlatért.

Olvas

Népszerű kérdés

Mi a megfelelő méretű beépíthető mosdó beszereléséhez szükséges?

A megfelelő méretű beépíthető mosdó beszereléséhez szükséges egy vízmérő csap, egy lefolyó cső, tömítőszalag, illetve a megfelelő mennyiségű csempe- és fugazsák. Az árak eltérőek lehetnek a különböző beszerzési forrásoktól és a termékek minőségétől függően. Ajánlott árak a vízmérő csapnál 3 000-10 000 Ft, a lefolyó csőnél 5 000- 15 000 Ft, a tömítőszalagnál 1 000-4 000 Ft és a csempéknél (kb. 2 négyzetméteres felület esetén) 10 000-30 000 Ft között mozognak.

Olvas

Gyakori kérdés

Mennyibe kerül a beépíthető mosdó beszerelése és beállítása?

Az árak változóak attól függően, hogy milyen típusú beépíthető mosdót választunk, valamint a szakember munkadíja is szerepet játszik. Általában a beszerelés és beállítás 35 000 és 50 000 forint közötti áron elvégezhető. Azonban javasolt árajánlatot kérni egy megbízható szakembertől a pontos költségek meghatározása érdekében.

Olvas