Mosdó beépítése Győrben gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Mosdó beépítése szolgáltatásunkkal könnyedén és megbízhatóan tudja megoldani az otthoni vagy irodai fürdőszobában lévő mosdó problémáit. Tapasztalt szakembereink segítségével garantáltan elégedett lesz eredménnyel. Az árak az elvégzendő munka méretétől függnek, de általában 50 000 Ft-tól 150 000 Ft-ig terjednek. Ne habozzon, kérjen ajánlatot még ma és élvezze a mosdó beépítése által nyújtott kényelmi szintet!

11 szakember most online

István

István

Sok tapasztalatom van

Lajos

Lajos

Ma is elvallalom.

Zsolt

Zsolt

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Győrben?

11600 - 21800 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Győrben!

Alapozó- és fedő festékek., zománc festék fémre, fára, műanyagra. Kőházy Festékbolt és Webáruház. Márkák: Supralux, Sadolin, Dulux, Poli-Farbe, Hammerite, Caparol, Trinát.

  • Mosdó beépítése

    4800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon jó szakember, egyből jött, neki is esett a munkának. Ügyesen, tisztán dogozik. Kedves, udvarias ember. Maszkot is hord. Köszönjük szépen a gyors segítséget!

Laszlo
2 éve

30 éve működünk - Válasszon minket! Kádfestés bontás nélkül, esztétikus megoldás. Olcsóbb, jobb, szebb. Tetszőleges színben. Sok ezer kád referencia.

  • Mosdó beépítése

    4300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon gyorsak, szuperek! Köszönjük szépen a segítséget!

Elek
3 éve

Rendeljen ma, szállítunk akár holnap! Akciós termékek is raktárról, országos szállítással. Fel kell vinni az emeletre? Rendeljen prémium szállítást, és mi felvisszük, kicsomagoljuk!

  • Mosdó beépítése

    4600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Röviden: több problémát okoztak mint amit javítottak, a főnök kamuzik és ellentmond a kollégájának, inkompetens a szereléshez, teljes fejetlenség az ügyfélszolgálaton, igéretet, időpontot semmit sem tartanak, 10ezres órabérrel dolgoznak úgy hogy a garázsunkban parkoltak, az egyik szerelő korrekt

Bence
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, mosdó beépítése közben Győrben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mik a leggyakoribb problémák a mosdó beépítése során?

A mosdó beépítése során a leggyakoribb problémák közé tartozik a nem megfelelő méretű mosdó választása, a helytelenül elhelyezett csaptelepek, valamint a rossz minőségű csövek használata. Fontos, hogy megfelelő méretű és minőségű mosdót válasszunk, és a csaptelepek és csövek is megfelelően legyenek elhelyezve és minőségűek legyenek. Általában a mosdó beépítése ára 20 000-40 000 forint között mozog.

Olvas

Gyakori kérdés

Mi a teendő, ha a beépített mosdóban víznyomás probléma merül fel?

Ha a beépített mosdóban víznyomás probléma merül fel, javasoljuk, hogy ellenőrizze a víznyomást a csaptelepen és a csővezetéken. Ha a nyomás alacsony, akkor javasoljuk, hogy telepítsen egy nyomásfokozót, mint például a Grundfos Scala2, amely árban kb. 80 000 forint. Ha a probléma továbbra is fennáll, akkor javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot egy szakemberrel.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan tisztítsam meg a beépített mosdót a konyhában?

A beépített mosdó tisztításához javasoljuk használni a Cif Power & Shine Konyhai Tisztító Spray-t, amely hatékonyan eltávolítja a zsírt és a szennyeződéseket. Az ára átlagosan 1500 forint. Használat előtt alaposan öblítse le a mosdót vízzel, majd permetezze rá a tisztítószert és hagyja hatni pár percig. Ezután törölje át egy nedves szivaccsal és öblítse le újra vízzel. Ne használjon durva súrolószereket, mert azok károsíthatják a mosdó felületét.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért fontos a megfelelő vízelvezetés a mosdó beépítése során?

A megfelelő vízelvezetés kulcsfontosságú a mosdó beépítése során, mivel az nemcsak biztosítja a higiénikus környezetet, hanem megakadályozza a víz káros hatásait is. Az Aquatherm cég által kínált PVC csövek és illesztékek kiváló minőségűek és megbízhatóak a vízelvezetési rendszerekhez. Az árak változóak, de a csövek általában 500-1000 forintba kerülnek.

Olvas