Csaptelep csere Győrben gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Cseréld le a csaptelepedet a Qjob segítségével! Válassz 73 vízvezeték szerelő közül, 4400-8300 Ft/db áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Győrben bérelj fel a legjobb szakembereket a csaptelep csere! Ne aggódj, ha nem tudod, hogyan kezdj hozzá! Oszd meg velünk a feladatot és mi azonnal küldjük a legjobb szakembereinket árajánlatukkal! Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, olvashatod mások véleményét és további információkat is kérhetsz, mielőtt döntenél. Az egész teljesen DÍJMENTES! Az árak az intervallumokban mozognak 4400-8300 Ft/db áron, amelyek az adott csaptelep típusától függenek.

12 szakember most online

Sándor

Sándor

Ma is elvallalom.

Gábor

Gábor

A környeken vagyok.

György

György

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Győrben?

5400 - 10100 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Győrben!

Elektronikus vezérlés, LED fényterápia, vízfűtés, csaptelepek széles választéka. Masszázskádját közvetlenül a gyártótól vásárolja meg! 25 év szakmai tapasztalat. Kedvező árak. 25 éve az élvonalban. Gyors szállítás. Műszaki rajzok. Állandó raktárkészlet.

  • Csaptelep csere

    5700 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Szakszerűség, hozzáértés, profizmus, csak ajánlani tudom őket.

Salamon
3 éve

Szerezzen Kád Felújítása. Azonnali minőségi találatok az iZitónál!

  • Csaptelep csere

    3100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Gyors és értékes segítség, precíz, alapos - másnak is jó szívvel ajánlom Sándort, ha valakinek fűtéssel kapcsolatos problémái adódnak. Teljesen elégedettek vagyunk az általa nyújtott szolgáltatással. Köszönjük!

Marcel
2 éve

Telefonügyelet éjjel-nappal. Nem kell félnie a költségektől! Minden árat, költséget előre egyeztetek önnel. Hétvégén és ünnepeken is. Válassza a szaktudást!

  • Csaptelep csere

    4700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Alkatrészt kerestem náluk. Udvarias, segítőkész kiszolgálásban volt részem és hasznos ötletekkel, tanácsadással is segítettek. Jó szívvel ajánlom a céget.

Teofil
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, csaptelep csere közben Győrben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mennyi időt vesz igénybe a csaptelep javításának folyamata?

A csaptelep javítása általában 30-60 percet vesz igénybe, attól függően, hogy milyen típusú és milyen sérülése van. A javítás ára pedig általában 5000-10000 forint körül van, de ez szintén függ az adott csaptelep típusától és hibájától.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért szivárog a csaptelep tömítése?

A csaptelep tömítésének szivárgásának leggyakoribb oka a kopott tömítőgyűrű vagy a laza csavarok. A tömítés cseréje egyszerű és olcsó megoldás, általában az alkatrész költsége kevesebb, mint 500 forint. Azonban, ha a probléma továbbra is fennáll, akkor javasolt szakember segítségét kérni a csaptelep cseréjéhez vagy a csövek ellenőrzéséhez.

Olvas

Népszerű kérdés

Miért gyűlik össze vízkő a csaptelepen?

A csaptelepeken és más vízvezeték-szerelvényeken általában vízkő rakódik le, amely az ivóvízben található kalcium- és magnéziumsók felhalmozódása. Ez a lerakódás idővel akadályozza a víz áramlását és károsítja az érintett alkatrészeket. Annak érdekében, hogy megszabaduljunk tőle, javasoljuk a megfelelő vízlágyítók használatát, mint például a X-brand vízlágyító, amelynek ára A-tól B-ig terjed.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért csöpög a csap még a lezárás után is?

Valószínűleg a csap tömítése vagy szelepérzékelője elhasználódott vagy meghibásodott. Az ilyen problémák általában könnyen orvosolhatók és általában nem igényelnek nagy költségeket. Javaslom, hogy hívja ki a szakembert, aki gyorsan és hatékonyan orvosolja a problémát. Általában a csapok javítása átlagosan 5 000 - 10 000 Ft-ba kerül.

Olvas

Népszerű szolgáltatások Győrben