Mosdó csaptelep cseréje Győr területén!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Mosdó csaptelep cseréje? Válassz a legjobb szakembereink közül Győrben! Korrekt árak - 6300-11900 Ft/db. Az Qjob-on könnyedén találsz szakembert, akik azonnal felkeresnek árajánlatukkal. Összevetheted a szakemberek profilját, visszajelzéseit és további információkat is kérhetsz, mielőtt döntesz! Az összes szolgáltatásunk DÍJMENTES! A pontos árak függenek a munka típusától és az anyagoktól. Hajrá, találd meg a legjobb szakembert most!

12 szakember, aki elvégzi a mosdó csaptelep cseréjét most online

Alajos

Alajos

erdekel.

Szilveszter

Szilveszter

Sok tapasztalatom van

Máté

Máté

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Győrben?

6000 - 11300 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik elvégzik a mosdó csaptelep cseréjét Győrben!

Keressen bátran, ha pontos, megbízható vízszerelőt keres teljes elégedettségi garanciával! Legyen szó csap, mosogató, mosógép bekötéséről vagy zuhanyszerelésről, hívjon most!

  • Mosdó csaptelep cseréje

    4700 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Korrekt,precíz,lelkiismeretes szakember.Örűlök,hogy rátaláltam,ha probléma van a háznál csak az ő segítségét kérem.Amennyiben nem tud segíteni,azt is megmondja esetleg más,ugyancsak lelkiismeretes,kitűnő szakembereket ajánl.Csak ajánlani tudom!

Elek
2 éve

Varázsolja újjá régi fürdőkádját! Tartós, esztétikus megoldás. 30 éve működünk - Válasszon minket! Kádfestés bontás nélkül, esztétikus megoldás. Olcsóbb, jobb, szebb.

  • Mosdó csaptelep cseréje

    3300 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Gyors, szakszerű és kellemes társaság. Ez jellemzi ezt.a céget. A dugulás az egy drága dolog igy nem mondhatom, hogy olcsó volt de ez van. Legközelebb is öket választanám.

Balázs
2 éve

Minőségi szakszolgáltatás Garanciával a hét minden napján! Amennyiben megtörténik a baj , elhárítom a hibát a legrövidebb határidőn belül. Vízszerelő SOS. Csapcsere. Szolgáltatások: vízszerelés, sos csőtörés elhárítás, duguláselhárítás.

  • Mosdó csaptelep cseréje

    3400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Zökkenőmentesen, a megbeszéltek szerint zajlott minden. Jó lenne más szakinál is ezt tapasztalni.

Benedek
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendeljen szakembert most a mosdó csaptelep cseréjére, és percek alatt kapjon helyi, ellenőrzött szakemberek árajánlatait. Az egész INGYEN és kötelezettségmentes - kattintson most!

Egy szakember, aki elvégzi a mosdó csaptelep cseréjét, mosdó csaptelep cseréje közben Győrben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hol találhatok útmutatót a mosdó csaptelep cseréjéhez?

A mosdó csaptelep cseréjéhez érdemes a Grohe weboldalán található letöltések részt felkeresni, ahol számos hasznos útmutató és telepítési útmutató érhető el. A csere ára a választott terméktől és a munkaerőtől függően változhat, általában 10 000-20 000 forint közötti összegre kell számítani. Javasolt szakember segítségét kérni a telepítés során, hogy biztosítsa a megfelelő és tartós eredményt.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor kell vízkőmentesítenem a mosdó csaptelepet?

A mosdó csaptelep vízkőmentesítését évente legalább egyszer ajánlott elvégezni, de akár gyakrabban is szükséges lehet, ha nagyon kemény a víz a környéken. Ehhez használhat vízkőoldó szert, például a Cillit Bang PowerCleaner, amely árban körülbelül 1500-2000 forintba kerül egy 750 ml-es kiszerelésben. Azonban fontos, hogy előtte alaposan átmosd a csapot és utána is öblítsd ki sok vízzel.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogy cserélhetem ki a mosdó csaptelep kartusát?

A mosdó csaptelep kartusának cseréje egyszerű folyamat, ami nem igényel szakértelmet. Először is, zárja el a vízforrást, majd távolítsa el a csaptelep kartusát a csaptestből. Az új kartus beszerzése érdekében, javasoljuk, hogy keresse fel a Grohe vagy a Hansgrohe hivatalos forgalmazóit, árak körülbelül 4.000 - 15.000 Ft között változnak, attól függően, hogy melyik márkáról van szó. A cseréhez szükséges szerszámok lehetnek csavarhúzó és dugókulcs. Az új kartus behelyezése után csak vissza kell helyezni a csaptestbe, majd visszakapcsolni a vízforrást és kész.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol található a mosdó csaptelep bekötési pontja?

A mosdó csaptelep bekötési pontja a mosdótál alatt található, általában egy hőszigetelővel ellátott tömlőn keresztül csatlakozik a vízvezetékhez. Az árak az adott régiótól és a termék minőségétől függenek, általában pedig 3000-10000 magyar forint között mozognak.

Olvas

Népszerű szolgáltatások Győrben