Csőtörés keresése Győrben gyorsan és hatékonyan!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

Csőtörés keresése? Ne keresgélj tovább! A Qjob-on megtalálod a legjobb szennyvízhálózat kiépítőket! Hirdesd meg a feladatot és kapj valós árajánlatokat, hogy megtaláld a legmegfelelőbb szakembert! Válassz 74 szakember közül, 10600-20000 Ft/alkalom áron! Ha Győrben vagy környékén lakik, bérelj fel a legjobb szakembereket a csőtörés kereséséhez! Az árak az alkalmak számától függnek, és megtalálhatod őket a díjmentes árajánlatok között! Ha nem tudod, hogyan keress szakembert a Qjob-on, ne aggódj! Oszd meg velünk a feladatot, és a szakemberek azonnal felkeresnek árajánlataikkal! Összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a visszajelzéseket és további információkat kérhetsz! Minden ez DÍJMENTESEN! Ne habozz, próbáld ki a Qjob-ot még ma!

11 szakember, aki elvégzi a csőtörés keresését most online

László

László

Sok tapasztalatom van

Ferenc

Ferenc

Ma is elvallalom.

Balázs

Balázs

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Győrben?

15500 - 29100 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik elvégzik a csőtörés keresését Győrben!

Magánszemélyeknek, társasházaknak, közületeknek egyaránt. Kedvező ár, precíz, gyors munka. Minden típusú víz, és fűtés jellegű munkával hívjon bizalommal. 0-24 rendelkezésre állás. Vízszerelés. Ingyenes kiszállás. Gázszerelés. Csőtörtés feltárás. Duguláselhárítás.

  • Csőtörés keresése

    6500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Gyors kiszállás, precíz munka! Hálás vagyok érte!

Elemér
2 éve

Minőségi, vízszerelő szakszolgáltatás Garanciával a hét minden napján. Akár csak csöpögő csap vagy csőtörésről legyen szó, teljes vízszerelési szolgáltatást adok. Vízszerelő SOS. Csapcsere. Szolgáltatások: vízszerelés, sos csőtörés elhárítás, duguláselhárítás.

  • Csőtörés keresése

    3700 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

A megbeszélt időintervallumban érkeztek. Gyors, és profi munkavégzés volt. Korrekt, udvarias és jól képzett szakemberek. Mindenkinek tudom ajánlani a FIX Gázszerviz csapatát!

Márton
3 éve

Fürdőkád Otthon felújítás ötletek, képek, inspirációk. Okosotthon. Fürdőszoba, nappali, garázs, gyerekszoba, konyha ötletek, megvalósítások. Nézze meg. Lakberendezés. Kedvezmények. Építkezés. Stílusok: Fürdőszoba kuponok, Konyha kuponok.

  • Csőtörés keresése

    3300 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Gyorsan válaszolt. A megbeszélt időben pontosan megérkezett. A hiba elhárítása után tiszta helyiséget hagyott maga után. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Bátran ajánlom másnak is.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi szennyvízhálózat kiépítőktől?

Rendeljen szakembert még ma, hogy megtaláljuk a csőtörés okát! Egyetlen kattintással percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árai. Ez az ajánlat INGYEN, kötelezettségmentesen igényelhető! Kattintson most!

Egy szakember, aki elvégzi a csőtörés keresését, csőtörés keresése közben Győrben