Vízvezeték kiépítése Győrben gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Vízvezeték kiépítése? Ne keresgélj tovább! A Qjob-on a legjobb szennyvízhálózat kiépítő szakemberek állnak rendelkezésedre! Hirdesd meg a feladatot és válaszd ki a legkedvezőbb árajánlatot! Válogass 77 szakember közül, akik 28200-52800 Ft/alkalom áron dolgoznak. Valós árajánlatok és elégedett ügyfelek véleményei alapján választhatsz. Ha Győrben vagy, bérelj fel a legjobbakat a vízvezeték kiépítéséhez! Nem tudod, hogyan kezdj neki a keresésnek? Oszd meg velünk a feladatot, és a szakembereink azonnal felkeresnek árajánlatokkal, hogy azonnal megoldják a problémádat! Mielőtt döntesz, összehasonlíthatod a szakemberek profilképeit, olvashatod az elégedett ügyfelek véleményeit, és további információkat is kérhetsz! Minden szolgáltatásunk DÍJMENTES!

11 vízvezeték-szerelő most online

István

István

Ingyenes kiszallas.

Lajos

Lajos

erdekel.

Zsolt

Zsolt

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül megbízható szakembert Győrben?

37800 - 71000 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb vízvezeték-szerelők Győrben!

Szennyvíz alapvezeték cseréje, új kiépítése, utcai csatorna beállásra rákötés csatlakozás. Fürdőszoba felújítás, konyha átalakítás, kádak cseréje anyagbeszerzéssel is. Kedvező árak. Utalási lehetőség. Nyugdíjas kedvezmény. Precíz munkavégzés.

  • Vízvezeték kiépítése

    6200 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Nem vettem igénybe a magas ár miatt .

Ferenc
2 éve

Magánszemélyeknek, társasházaknak, közületeknek egyaránt. Kedvező ár, precíz, gyors munka. Minden típusú víz, és fűtés jellegű munkával hívjon bizalommal. Vízszerelés.

  • Vízvezeték kiépítése

    4400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Gyors, pontos, megbízható.

Béla
2 éve

Rendeljen ma, szállítunk akár holnap! Akciós termékek is raktárról, országos szállítással. Fel kell vinni az emeletre? Rendeljen prémium szállítást, és mi felvisszük, kicsomagoljuk!

  • Vízvezeték kiépítése

    4600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Röviden: több problémát okoztak mint amit javítottak, a főnök kamuzik és ellentmond a kollégájának, inkompetens a szereléshez, teljes fejetlenség az ügyfélszolgálaton, igéretet, időpontot semmit sem tartanak, 10ezres órabérrel dolgoznak úgy hogy a garázsunkban parkoltak, az egyik szerelő korrekt

Bence
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi szennyvízhálózat kiépítőktől?

Rendeljen most vízvezeték-szerelő szolgáltatást és kapjon pillanatok alatt árajánlatokat az ellenőrzött, helyi szakemberektől! Az egész INGYEN és kötelezettségmentesen történik! Kattintson most!

Egy vízvezeték-szerelő, vízvezeték kiépítése közben Győrben