Egyedi stílus és minőségi védelem: Deszka kerítés építése Győrben

Stílus és Biztonság a Deszka Kerítéssel! Hívjon most!

Hogyan találj megbízható deszka kerítésepítő?

Fedezze fel a legjobb szakembereket Győrben és váltsa valóra álmai projektjét! Válassza a mi szolgáltatásunkat, ahol garantáltan megtalálja a legmegfelelőbb szakembert minden igényéhez. Legyen szó építkezésről, felújításról vagy bármilyen egyedi tervezésről, mi segítünk megtalálni az ideális szakembert a legjobb áron. Ne vesztegesse az időt az interneten való keresgéléssel, hagyja, hogy mi megtaláljuk Önnek a legkiválóbb szakembert, aki garantáltan a legjobb minőséget nyújtja. Áraink rugalmasak és versenyképesek, így mindenki megtalálhatja a számára ideális megoldást. Ne habozzon, hívjon minket még ma és kezdje el megvalósítani álmait!

10 deszka kerítésepítő most online

Alajos

Alajos

Sok tapasztalatom van

Zoran

Zoran

Ma is elvállalom.

Viktor

Viktor

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül a deszka kerítés építés?

59800 - 112100 Ft/négyzetméter

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb deszka kerítésepítők Győrben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező deszka kerítésepítőt!

Bármilyen egyedi megoldással, 12 hónap garanciával. Teljes körű tervezés és kivitelezés. Elektromos automata garázskapuk! Szekcionált garázskapuk ! Billenő...

 • Deszka kerítés építés

  4400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

A megrendelt áru a visszaigazoló e-mail ellenére nincs készleten! Ezt telefonon nem mondják meg, de azt igen, hogy a rendelést személyesen átvehetem, ha oda megyek. Mérgesek, mert zárás előtt 30 perccel érkezem, de hiába mutatom a visszaigazoló mailt a termékek sehol. Az egyik megrendelt áru 4 m hosszú, ezért nem hozza ki a futár, s ezért jöttem el a világ végére személyesen. Erre nekiállnak magyarázni, hogy azt 2x2 méretben kapom, holott a műszaki leírás egyértemű volt. S így persze a futár is elhozhatná - de nem. Most akkor mi van??? Mondanám, hogy nincs igaza, de ordenáré módon káromkodva nekem rontanak. Az idősebb nő, az apa, meg a fia. A fizikai atrocitástól csak a pult véd meg. Üvölt, tajtékzik, fenyeget, gyaláz, igazságot oszt. Kérem értse már meg a problémát. De nem. Mondanám, hogy én vagyok az ügyfél,... nem érdemes....

Zsolt V
3 éve

Kerítés építés korrekt áron - bízza ránk a munka egészét. Kérje ajánlatunkat! Bízza szakemberekre kerítése építését, kivitelezését. Kérje ajánlatunkat! Szakértelem.

 • Deszka kerítés építés

  3800 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Kisebb munkát nem vállalnak, ki 📴 is nyomják a telefont 📞, ha ilyenről szó esik 😞

Minden világmárkát javítunk. Hörmann, Came, Ditec, Proteco, Kling, Nice, Vidue, Euromatic. Az ország egész területén végzünk karbantartást & szervízelést Hétfőtől - Vasárnapig 0-24.

 • Deszka kerítés építés

  3200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Nagy választék, elfogadható árak. Zárásra tudtam oda érni, mégis kedvesen kiszolgáltak, köszönöm!

Kapuk, kerítések és előtetők tervezése, gyártása és beépítése rövid határidővel! Rozsdamentes acél, kovácsoltvas, vagy porszórt, festett kivitelben, kiváló minőségben. Jó ár-érték arány. Minőségi munka. Tapasztalt szakemberek. Megbízható cég.

 • Deszka kerítés építés

  4100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Megbízható szép és jó munkát ad ki a keze alól. Megbízható munka erővel!

Kerítések, egy és kétszárnyú nyíló, toló, és úszó kapuk, készítését vállaljuk. Csapatunk gyorsan, rugalmasan, és rövid határidővel dolgozik. Látogasson el oldalunkra! Úszókapuk.

 • Deszka kerítés építés

  2600 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Miután megrendeltem a munkát, azután olvastam a véleményeket…kétségbe estem, de úgy döntöttem, vállalom a “kockázatot”! Jó döntés volt, gyors, szép munkát végeztek, minden apró részletet előzetesen egyeztetve! Köszönöm!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj deszka kerítésepítő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy deszka kerítésepítő deszka kerítés építés közben Győrben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Deszka kerítés építés: milyen árak vannak Győrben?

Győrben a deszka kerítés építés átlagos ára 2600 - 5000 Ft/m2. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Kőművesek - hogyan választhatunk Győrben?

Nézd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok kőművest Győrben?

Jelenleg 44 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést DESZKA KERÍTÉS ÉPÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz kereshetek kőművest?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált kőművest megbíznod amennyiben a következőre van szükséged: deszka kerítés építés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a kőműves?

Egy jó kőműves részletes árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához lehet szükséged a következőre: kőműves?

Ha egy megbízható kőműves segítségére van szükséged, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A deszka kerítés építés és a hasonló feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas