Fürdőkádajtó beépítés Győrben a te elképzeléseid szerint!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

Ha fürdőkádajtó beépítésre van szükséged Győrben, akkor ne habozz tovább! Kérj szakember segítségét a mi szolgáltatásunkkal és élvezd a kád adta kényelmet. Válaszd a mi csapatunkat, akik szakértelmükkel és tapasztalatukkal garantálják a minőségi munkát. A mi ajtóink kiváló minőségű anyagokból készülnek, így garantáljuk a tartósságot és a vízszigetelést. Áraink nagyon kedvezőek, már 20.000 forinttól elérhetőek, az árak attól függnek, hogy milyen típusú ajtót szeretnél beépíteni. Ne habozz tovább, hívj minket még ma és tedd kényelmesebbé a fürdőzést!

12 szakember, aki ajtó beépítése fürdőkádba most online

János

János

Ma is elvallalom.

Sándor

Sándor

Ma is elvallalom.

László

László

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Győrben?

14100 - 26400 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik ajtó beépítését végzik fürdőkádba Győrben!

Alapozó- és fedő festékek., zománc festék fémre, fára, műanyagra. Kőházy Festékbolt és Webáruház. Márkák: Supralux, Sadolin, Dulux, Poli-Farbe, Hammerite, Caparol, Trinát.

  • Fürdőkádajtó beépítés

    4800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon jó szakember, egyből jött, neki is esett a munkának. Ügyesen, tisztán dogozik. Kedves, udvarias ember. Maszkot is hord. Köszönjük szépen a gyors segítséget!

Laszlo
2 éve

Nem kell félnie a költségektől! Minden árat, költséget előre egyeztetek önnel. Akár egy órán belüli kiszállás! Telefonügyelet éjjel-nappal! Hétvégén és ünnepeken is.

  • Fürdőkádajtó beépítés

    6200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Megbízható, korrekt cég

Kálmán
3 éve

Minőségi, vízszerelő szakszolgáltatás Garanciával a hét minden napján. Akár csak csöpögő csap vagy csőtörésről legyen szó, teljes vízszerelési szolgáltatást adok. Vízszerelő SOS. Csapcsere. Szolgáltatások: vízszerelés, sos csőtörés elhárítás, duguláselhárítás.

  • Fürdőkádajtó beépítés

    3700 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

A megbeszélt időintervallumban érkeztek. Gyors, és profi munkavégzés volt. Korrekt, udvarias és jól képzett szakemberek. Mindenkinek tudom ajánlani a FIX Gázszerviz csapatát!

Márton
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendelj most szakembert ajtó beépítéshez a fürdőkádba, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai! Ne fizess semmit előre, hiszen ez az ajánlat INGYEN, kötelezettségmentesen elérhető! Kattints most!

Egy szakember, aki ajtó beépítése fürdőkádba, fürdőkádajtó beépítés közben Győrben

Kérdések és válaszok