Fürdőkád felújítás Győrben. Forduljon hozzánk bizalommal!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Felújított fürdőkád, új életet lehel otthonodba! Keresd szakembereinket Győrben, akik garantáltan magas minőséget és kedvező árakat biztosítanak. A szolgáltatásunk tartalmazza a fürdőkád felújítását, javítását, cseréjét és higiéniai kezelését. Az árak a fürdőkád méretétől, anyagától és állapotától függnek. Az árak tartománya 50 000 Ft-tól 150 000 Ft-ig terjedhet, de az árajánlatot mindig az ügyfél igényei szerint alakítjuk ki. Ne habozz, vedd fel velünk a kapcsolatot még ma és éld át az új fürdőkád varázsát!

11 szakember, aki végzi a fürdőkád felújítási szolgáltatásokat most online

Ferenc

Ferenc

A környeken vagyok.

Imre

Imre

Ingyenes kiszallas.

Ottó

Ottó

erdekel.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Győrben?

12000 - 22500 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a fürdőkád felújítási szolgáltatásokat Győrben!

Varázsolja újjá régi fürdőkádját! Tartós, esztétikus megoldás. 30 éve működünk - Válasszon minket! Kádfestés bontás nélkül, esztétikus megoldás. Olcsóbb, jobb, szebb.

  • Fürdőkád felújítás

    3300 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Gyors, szakszerű és kellemes társaság. Ez jellemzi ezt.a céget. A dugulás az egy drága dolog igy nem mondhatom, hogy olcsó volt de ez van. Legközelebb is öket választanám.

Balázs
2 éve

Minőségi szakszolgáltatás Garanciával a hét minden napján! Amennyiben megtörténik a baj , elhárítom a hibát a legrövidebb határidőn belül. Vízszerelő SOS. Csapcsere. Szolgáltatások: vízszerelés, sos csőtörés elhárítás, duguláselhárítás.

  • Fürdőkád felújítás

    3400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Zökkenőmentesen, a megbeszéltek szerint zajlott minden. Jó lenne más szakinál is ezt tapasztalni.

Benedek
2 éve

A legjobb márkák széles választékban. Találd meg kedvenced az ÁrGép.hu-n! Minőségi márkás termékek kedvező áron. Ne fizess többet a kelleténél!

  • Fürdőkád felújítás

    5700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Az úr munkàjàval nagyon meg vagyok elègedve. Pontosan,az igèrt időpontban a megbeszèltek szerint jött. A kazànt tisztitotta nàlam. Wc tartàly cserèben is segitett. Mindig szàmithatok a munkàjàra. Megbìzható szerelő. Ajânlani tudom mindenkinek.

Salamon
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Rendelj most szakembert fürdőkád felújításhoz! Percek alatt érkeznek az árajánlatok az ellenőrzött, helyi szakemberektől, és mindez INGYEN és kötelezettségmentesen! Kattints most!

Egy szakember, aki végzi a fürdőkád felújítási szolgáltatásokat, fürdőkád felújítás közben Győrben