Kád kibontása Győrben gyorsan és hatékonyan!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

Tegye tökéletessé fürdőjét a kád kibontásával! Szakembereink készséggel segítenek Önnek, hogy a lehető legjobb áron és minőségben szerezze be a szükséges szolgáltatásokat. Legyen szó új kád beszerzéséről vagy a régi eltávolításáról és elszállításáról, mi mindent megteszünk azért, hogy elégedetten távozzon tőlünk. Ügyfeleinknek mindig első a bizalom és elégedettség. Az árak a szolgáltatás típusától és a munka terjedelmétől függenek, de minden esetben versenyképesek és átláthatóak. Ne habozzon, kérjen ajánlatot még ma!

11 szakember most online

László

László

Ma is elvallalom.

Ferenc

Ferenc

A környeken vagyok.

Balázs

Balázs

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Győrben?

10600 - 19800 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Győrben!

Varázsolja újjá régi fürdőkádját! Tartós, esztétikus megoldás. Olcsóbb, jobb, szebb. Tetszőleges színben. Sok ezer kád referencia. 18 hónap garanciával!

  • Kád kibontása

    4800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Kitűnő lelkiismeretes csapat. Nagyon megerik a pénzüket!

Mihály
2 éve

Visszadjuk fürdőkádja régi fényét. 28 évnyi tapasztalat. HÍVJON most! Olcsóbb, jobb, szebb. Tetszőleges színben. Sok ezer kád referencia. 18 hónap garanciával!

  • Kád kibontása

    4600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Senkinek nem ajánlom ezt a vállalkozást, a korrektség teljesen messze áll tőlük. Megijedt nyugdíjassal szemrebbenés nélkül fizettették ki a 6.000 ezer forintos kiszállási díjon felül még a 10.000 forint (!) munkadíjat úgy, hogy a szerelő valójában semmilyen munkát nem végzett, csak meghallgatta a kazán hangját. Ezenkívül még ránézésre, meghallgatásra (!) azt is megállapította, hogy cserélni kell a kazántestet, pedig bármelyik másik, utánuk felhívott szerelő véleménye alapján ezt csak szétszerelés, átmosás során lehet megállapítani. Mivel elsőre azt feltételeztem, hogy csak a szerelő nyerészkedett, másnap felhívtam a céget. Az ügyfélszolgálatos hölgy készséges volt, visszahívást ígért a cégtulajdonostól, persze aztán nem ő hívott. Kiadta a problémás feladatot egy másik hölgynek, aki aztán nem tudta megmagyarázni a helyzetet, így végül eljutottam a tulajdonoshoz is. Miután tőle megkérdeztem, hogy szerinte korrekt-e az eljárásuk, azt válaszolta hogy igen, a 6.000 Forintos kiszállási díjban nincs benne a hiba megállapítása, hanem a helyszínen minden megkezdett óra 10.000 Forint munkadíj, még akkor is, ha a szerelő nem csinál semmit, csak pár percet tölt a lakásban. Természetesen az árat előre nem közölték, a honlapon nem tüntetik fel, a későbbi árajánlatuk pedig azt sem tartalmazta, hogy az ajánlat ÁFA, vagy ÁFA nélküli összeg. Utólag ugyan a tulajdonos már azt állította, hogy a 10.000 Forintot majd levonják a végső árból, de ez előzetesen szintén nem volt sehol feltüntetve, még a szerelő sem mondott ilyet. Az már csak hab a tortán, hogy az ajánlatuk kb. 30%-al drágább volt a piacnál, ez 3 másik ajánlat alapján került összehasonlításra.

Izidor
2 éve

Magánszemélyeknek, társasházaknak, közületeknek egyaránt. Kedvező ár, precíz, gyors munka. Minden típusú víz, és fűtés jellegű munkával hívjon bizalommal. Vízszerelés.

  • Kád kibontása

    4400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Gyors, pontos, megbízható.

Béla
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, kád kibontása közben Győrben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mi a teendő, ha a kád kibontása során problémák merülnek fel?

Ha problémák merülnek fel a kád kibontása során, javasoljuk, hogy hívjon szakembert, aki segíthet azok megoldásában. Az árak változóak lehetnek attól függően, hogy milyen típusú problémával állunk szemben és milyen régi a kád. Általában azonban az ilyen típusú javítások ára 20 000 és 50 000 forint között mozoghat.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol található kád kibontására szakosodott szakember?

A kád kibontására szakosodott szakember a "Fürdőszobai Szaküzlet" nevű üzletben található, ahol az árak általában 10 000 forinttól kezdődnek. Ajánlott továbbá a "Fürdőszobai Szerviz Kft."-t is megkeresni, akik szintén szakosodtak a kád kibontására és áraik általában 15 000 forinttól kezdődnek.

Olvas

Népszerű kérdés

Miért érdemes hidromasszázzsal ellátott kádat választani idősebb emberek számára?

Az hidromasszázzsal ellátott kádak kiváló választás idősebb emberek számára, mivel a hidromasszázs segíti az izmok és ízületek fájdalmának enyhítését, javítja a vérkeringést és csökkenti a stresszt. Emellett, az ilyen típusú kádakban található biztonsági fogantyúk és csúszásmentes felületek segítenek elkerülni a baleseteket. A Jacuzzi J-315 hidromasszázzsal ellátott kád például kiváló választás lehet, mivel ergonómikus kialakítása és masszázsfunkciói segítenek a fájdalom enyhítésében és a relaxációban. Az ára általában 1,5-2 millió forint körül van.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik kád kibontása a legalkalmasabb idősebb emberek számára?

Az Ideal Standard Connect Air fürdőkádja kiváló választás idősebb emberek számára, mivel alacsony bejárati magassággal rendelkezik és a beépített fogantyúk segítségével biztonságosabban lehet belépni és kilépni belőle. Ára átlagosan 100 000 forint körül van.

Olvas

Népszerű szolgáltatások Győrben