Fürdőkád tisztítása Győrben a te elképzeléseid szerint!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

Tisztítsa meg fürdőkádját profi szakemberünk segítségével Győrben! Az egyedi szolgáltatásunk garantálja a higiénikus és tiszta fürdőzési élményt otthonában. A szakember keresése és a bonyolult tisztítási folyamatokkal való küzdelem helyett, bízza ránk a dolgot és élvezze a kényelmet! Áraink rugalmasak és az ár a fürdőkád méretétől függ, amelyet pontosan felmérünk az Ön igényei szerint. Ne habozzon, hívjon minket most és élvezze a kényelmes fürdést tisztaságban!

11 szakember, aki végzi a fürdőkád tisztítását most online

Zoltán

Zoltán

Sok tapasztalatom van

Tibor

Tibor

Ma is elvallalom.

Gábor

Gábor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Győrben?

3100 - 5900 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a fürdőkád tisztítását Győrben!

A felújításnak nem kell rémálomnak lennie! Tanácsadásunkon szakszerű segítséget nyújtunk!

  • Fürdőkád tisztítása

    5200 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

A honlapon leírtak alapján felkerestük a céget, mert klíma tisztítás/karbantartás, egy gázkonvektorhoz tartozó termosztát felszerelés és egy gáztűzhely rózsáinak megnézése/javítás lett volna a feladat. Mindegyik munkára az a válasz jött, hogy nem foglalkoznak ilyenekkel. Kérdéseim lennének ezek tükrében, hogy akkor mit jelent a honlapon leírt: F-gáz vizsgával rendelkező hitelesített klímaszerelő klímaszerelési munkálatokat vállal. Klímaszerelés, légkondicionáló beszerelés, klímaberendezés telepítése, karbantartása Érden és vonzáskörzetében."

Miklós
2 éve

Minőségi, vízszerelő szakszolgáltatás Garanciával a hét minden napján. Akár csak csöpögő csap vagy csőtörésről legyen szó, teljes vízszerelési szolgáltatást adok. Vízszerelő SOS. Csapcsere. Szolgáltatások: vízszerelés, sos csőtörés elhárítás, duguláselhárítás.

  • Fürdőkád tisztítása

    3700 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

A megbeszélt időintervallumban érkeztek. Gyors, és profi munkavégzés volt. Korrekt, udvarias és jól képzett szakemberek. Mindenkinek tudom ajánlani a FIX Gázszerviz csapatát!

Márton
2 éve

Fürdőkád Otthon felújítás ötletek, képek, inspirációk. Okosotthon

  • Fürdőkád tisztítása

    3400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Meg voltunk elégedve, telefont azonnal felvették, másnap ki is tudtak jönni. Az előzetes időponthoz képest 40 perccel később jöttek, de ideszóltak előre. Szakszerű munkavégzés, sőt egy nem általános problémát is azonnal, helyben megoldottak. Ajánlom mindenkinek

Alajos
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendeld meg a fürdőkád tisztítás szakemberét most! Csak percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai, INGYEN és kötelezettségmentesen. Kattints ide és élvezd az egyszerűséget és a gyorsaságot!

Egy szakember, aki végzi a fürdőkád tisztítását, fürdőkád tisztítása közben Győrben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mi a teendő, ha a fürdőkád nem töltődik fel megfelelően vízzel?

A fürdőkád víznyomásának csökkentése lehet a probléma oka. Ellenőrizd a víznyomás-szabályzókat és a csapokat, hogy biztos lehess a megfelelő beállításokról. Ha ez nem segít, akkor a kád lefolyójának eltömődése lehet a probléma. Használj vegyszereket vagy hívj szakembert, hogy eltávolítsa a dugulást. Ha semmi sem működik, akkor a fürdőkádnak meghibásodása lehet az ok, és valószínűleg szakember segítségére lesz szükséged a javításhoz. Általában a javítás költségei 15000-50000 forint között változhatnak, attól függően, hogy mi okozza a problémát.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan távolíthatom el a foltokat a fürdőkád oldalfaláról?

Ajánlom a Cif Power & Shine fürdőkád tisztító spray-t, mely hatékonyan távolítja el a foltokat a fürdőkád oldalfaláról. Ára körülbelül 1500 forint. Használat előtt alaposan öblítse le a felületet és használja kesztyűben.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan távolíthatom el a foltokat a fürdőkád szellőzőrácsáról?

A fürdőkád szellőzőrácsának foltjait hatékonyan eltávolíthatod az Amazing Mould Remover termék segítségével. Ez a termék 2500 forint körül megvásárolható a legtöbb barkácsboltban vagy online webáruházakban. Az alkalmazása egyszerű: permetezd a terméket a foltokra, hagyd hatni 10-15 percig, majd öblítsd le bő vízzel. A foltoknak nyoma sem marad!

Olvas

Gyakori kérdés

Mi a teendő, ha a fürdőkád csaptelepéből csak hideg vagy csak meleg víz jön?

Ha a fürdőkád csaptelepéből csak hideg vagy meleg víz jön, akkor valószínűleg a keverő szelepben van probléma. Ajánlott szakember segítségét kérni a keverő szelep cseréjéhez. Árak az alkatrész típusától függően változóak, általában 20 000 - 50 000 forint közötti költséggel kell számolni.

Olvas