Akril kád tisztítása Győr területén!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Tisztítsa meg a fürdőszobáját profi szakembereink segítségével! Akril kádját tisztítjuk, hogy újra ragyogóan tiszta legyen. Ne vegyen fel felesleges munkát, bízza ránk a feladatot! Áraink rugalmasak, a tisztítás ára 10 000 és 20 000 forint között változik. Az ár a kád méretétől függ. Hívjon most és élvezze a tiszta fürdőszobát!

12 szakember, aki elvégzi az akril kád tisztítását most online

Zsolt

Zsolt

Sok tapasztalatom van

Adalbert

Adalbert

Ma is elvallalom.

Ádám

Ádám

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Győrben?

2200 - 4100 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik elvégzik az akril kád tisztítását Győrben!

99%-os egyezés Csaptelep Szerelés. Csak releváns találatok. Kattintson és keressen.

  • Akril kád tisztítása

    4600 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Ügyeleti időben kerestem őket, visszahívást ígértek, nem történt meg. Lehet hogy jól dolgoznak, csak nem volt alkalmuk bebizonyítani. Más szerviz is van a piacon...

Móric
3 éve

Magánszemélyeknek, társasházaknak, közületeknek egyaránt. Kedvező ár, precíz, gyors munka. Minden típusú víz, és fűtés jellegű munkával hívjon bizalommal....

  • Akril kád tisztítása

    6400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Kérdésemre kielégitő választ kaptam.

Dénes
2 éve

Telefonügyelet éjjel-nappal. Nem kell félnie a költségektől! Minden árat, költséget előre egyeztetek önnel. Hétvégén és ünnepeken is. Válassza a szaktudást!

  • Akril kád tisztítása

    4700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Alkatrészt kerestem náluk. Udvarias, segítőkész kiszolgálásban volt részem és hasznos ötletekkel, tanácsadással is segítettek. Jó szívvel ajánlom a céget.

Teofil
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendelj most szakembert akril kád tisztításra! Percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai! És ami még jobb: az egész INGYEN és kötelezettségmentesen! Kattints most!

Egy szakember, aki elvégzi az akril kád tisztítását, akril kád tisztítása közben Győrben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hogyan lehet hatékonyan kezelni az akril kád repedéseit?

Az akril kád repedéseinek hatékony kezelése érdekében javasoljuk a KádRagasztó - Repedéscement termék használatát, amely 1490 forintba kerül és könnyen beszerezhető az építőanyag boltokban. Először is, tisztítsuk meg a repedéseket megfelelően, majd alkalmazzuk a ragasztót a problémás területekre. Hagyjuk megszáradni, majd simítsuk el felületeket. Ennek eredményeként a kád repedéseinek javítása nemcsak hatékony lesz, hanem esztétikailag is megfelelő.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan távolíthatom el az akril kádról a matricákat és ragasztóanyagokat?

Az akril kádre a legjobb megoldás az acetone használata, de fontos, hogy ne hagyjunk maradékot az anyagban. Ezen kívül a matricák és ragasztóanyagok eltávolítására javasoljuk a Grafotherm Marker Remover használatát, amely 1.400-1.600 Ft között érhető el a Jártass Tűzi- és Munkavédelmi Kft.-nél.

Olvas

Népszerű kérdés

Mennyi idő alatt lehet megtisztítani az akril kád felszínét a foltoktól és elszíneződésektől?

Az akril kád tisztítása idővel és alaposan végezve lehetővé teszi a foltok és elszíneződések eltávolítását. A hagyományos tisztítószerek mellett a WHIRLPOOL WFO 3O33 DLT Aqua Steam elszívó kádtisztító is hatékony lehet. Az ára körülbelül 45 000 forint. A tisztítás időtartama az akril kád szennyezettségétől függ, általában 1-2 óra szükséges, néha akár több is. Az alapos tisztítás érdekében javasoljuk, hogy forduljon szakemberhez.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan lehet fenntartani az akril kád eredeti szépségét és állapotát?

Az akril kádak fenntartásához ajánljuk a gyártó által ajánlott tisztítószert használni, az erős oldószerek és súrolószerek elkerülését, valamint a kád rendszeres tisztítását és szárazon tartását. Az általunk ajánlott tisztítószerek közé tartozik az Acryl-Reiniger, amely elérhető áron beszerezhető az online boltunkban, 3990 Ft-ért. Megfelelő ápolással az akril kádok sokáig megőrizhetik eredeti szépségüket és állapotukat.

Olvas