Kád tisztítása Győr szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Ha minőségi vízszerelőt keres, akkor nem kell tovább keresnie! Hívja most szakértőinket!

Hogyan találj szakembert?

Tisztítsd meg a fürdőkádat most! Válassz minket, a legjobb szolgáltatót a Győr területén! Szakembereink garantálják a kiváló minőséget és a hatékony tisztítást, hogy fürdőszobád ragyogóan tiszta legyen! Áraink a munka mennyiségétől és a szükséges anyagoktól függnek. Az árak tartománya 10.000 Ft-tól 30.000 Ft-ig terjedhet. Hívj most, és élvezd a tiszta fürdőszoba élményét!

11 kádtisztító szakember most online

József

József

Ma is elvallalom.

Sándor

Sándor

Ma is elvallalom.

László

László

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Győrben?

2300 - 4400 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb kádtisztító szakemberek Győrben!

Kádak egyenesen az importőrtől. Európai minőség megfizethető áron. Rendeljen online. Vásároljon minőségi kádat megfizethető áron! Mindezt ingyenes kiszállítással.

  • Kád tisztítása

    4700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

SENKINEK NEM ajánlom ! Szept. végén hívtam őket ,mert elromlott a kazán. Telefonon megkérdezte a hölgy hogy milyen kazánról van szó ,bediktáltam a típusát és azt is hogy milyen hibakódot ír. Következő hét szerdára ígérte a kollégáját ,aki a megbeszélt időpontban meg is jelent. A kazánhoz nem nagyon értett, telefonon kérdezett meg valakit ,hogy ő "képben van e ezzel a kazánnal ??? " Amit nem értek ,mert tudták hogy milyen készülékről van szó. Ide küldenek valakit aki nem is ért hozzá ?? Ja még a munkahelyi problémáit is megbeszélte valakivel telefonon , amit én végig hallgattam a nappalinkból. Majd közölte hogy elromlott a ventilátor és akkor ő most kér 10.000 Ft ot. Ezt sem értettem ,mi kerül 10.000 FT ba. Kiderült hogy a kiszállás + hibamegállapítás. Amit eddig is tudtam mert leültem a sz.gép elé és megnéztem mit jelent a hibakód amit kiírt a készülék. Miután ezt szóvá tettem ,közölte hogy ha kérjük a javítást akkor majd levonják a 10 ezret a végösszegből. De kb. mindent úgy kellett kihúzni a "szakemberből "..... hogy mitől lesz jó ,mi a baja ,van e alkatrész ....stb. Úgy láttam semmit nem akar tenni annak érdekében ,hogy megoldódjon a probléma, inkább csak beszedi a kiszállási díjat. Megkérdezte hogy telefonáljon e ,hogy mennyibe kerül az alkatrész. Mondtam ,hogy persze , az jó lenne ,tudjunk már meg valamit..... ezek után intézett egy telefont és közölte hogy 92.000 FT a ventilátor. Mondtam oké akkor mikor lesz meg .... de erre se adott semmilyen értelmes választ. Azért nem mindegy hogy pár nap vagy 1 hónap.... de semmi konkrétumot nem tudtam kiszedni belőle ,azt mondta ma megrendelik és majd hívnak ha tudják már mikor érkezik meg . Azóta eltelt 2 HÉT és SEMMI !!! Senki nem telefonált . Hozzátenném ,hogy azért hívtam őket ,mert 2 évvel ezelőtt ők tisztították a kazánt és akkor nagyon elégedettek voltunk. Másik fiatalember jött akkor ,akin látszott hogy nagyon érti a dolgát. Hát ezek után SOHA TÖBBET !! Ez inkább LEHÚZÁSnak tűnik mint korrekt szolgáltatásnak. Azóta volt itt igazi szerelő aki láthatóan értett a kazánhoz ,elvitte a ventilátort és megjavítják 25 ezer Ft-ért. Telefonáltam is párat ,volt ahol 50 ezret mondtak egy új alkatrészért.

Miklós
3 éve

30 éve működünk - Válasszon minket! Kádfestés bontás nélkül, esztétikus megoldás. Olcsóbb, jobb, szebb. Tetszőleges színben. Sok ezer kád referencia.

  • Kád tisztítása

    4300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon gyorsak, szuperek! Köszönjük szépen a segítséget!

Elek
3 éve

Fürdőkád Otthon felújítás ötletek, képek, inspirációk. Okosotthon. Fürdőszoba, nappali, garázs, gyerekszoba, konyha ötletek, megvalósítások. Nézze meg. Lakberendezés. Kedvezmények. Építkezés. Stílusok: Fürdőszoba kuponok, Konyha kuponok.

  • Kád tisztítása

    3300 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Gyorsan válaszolt. A megbeszélt időben pontosan megérkezett. A hiba elhárítása után tiszta helyiséget hagyott maga után. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Bátran ajánlom másnak is.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Szeretnél tiszta kádat? Rendelj most szakembert percek alatt! Kattints, és igényeld INGYEN az ajánlatokat!

Egy kádtisztító szakember, kád tisztítása közben Győrben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hol lehet vásárolni kád tisztító spray-t?

A legjobb hely, ahol vásárolhat kád tisztító spray-t, az áruházak, mint például a Tesco, az Auchan vagy a Spar. Ezekben az áruházakban általában kaphatóak a népszerű márkák, mint például a Cif, a Domestos vagy a Frosch. Az árak változóak lehetnek, de általában 500-1500 forint között vannak.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik a jobb: kád tisztítószivacs vagy tisztítókendő?

A kád tisztítószivacs hatékonyabb a vízkő eltávolításában és általában olcsóbb is, mint a tisztítókendő. Azonban, ha a kád felülete érzékenyebb anyagból készült, akkor javasolt a tisztítókendő használata, hogy ne károsítsuk a felületet. Általánosságban elmondható, hogy mindkét termék hatékonyan használható a kád tisztítására, de a választás függ a felület anyagától és az egyéni preferenciáktól.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen gyakran kell polírozni a kádat?

A kád polírozásának gyakorisága függ az anyagtól és a használati gyakoriságtól. Általánosságban, ha a kád acélból vagy öntöttvasból készült, érdemes évente legalább egyszer polírozni, hogy megőrizze a fényét és elkerülje a rozsdásodást. Ha a kád akrilból vagy üvegből készült, akkor nincs szükség polírozásra, de rendszeres tisztításra és karbantartásra van szükség. A polírozás ára általában 10 000-30 000 forint között van, attól függően, hogy milyen típusú kádról van szó és milyen állapotban van.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik a jobb: kád tisztítószerek vagy házi készítésű tisztítószer?

A kád tisztítószerek hatékonyabbak a házi készítésű tisztítószereknél, mivel speciálisan a fürdőszobai felületekre lettek tervezve. Például, a Cif Power&Mildew kádtisztító spray 999 Ft-ért kapható, és hatékonyan eltávolítja a penészt és a vízkövet.

Olvas