Fürdőkád csere Győrben tapasztalt szakemberekkel!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Cserélje le fürdőkádját professzionális segítséggel! Szolgáltatásunk garantálja a tökéletes fürdőszobai megoldást, amelyhez szakértői tanácsokat és segítséget is kínálunk. Szakember keresésével sem kell bajlódnia, mi mindent elintézünk Ön helyett. Legyen szó modern vagy klasszikus stílusról, nálunk megtalálja a megfelelő megoldást. Áraink a munkálatok típusától és a fürdőszoba méretétől függnek, de biztosak vagyunk benne, hogy az ár-érték arányunk verhetetlen. Ne habozzon, kérjen árajánlatot most!

11 szakember fürdőkád javító most online

János

János

erdekel.

Zoltán

Zoltán

Sok tapasztalatom van

László

László

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Győrben?

45000 - 84500 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek fürdőkád javítók Győrben!

Fürdőkád Otthon felújítás ötletek, képek, inspirációk. Okosotthon

  • Fürdőkád csere

    3400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Meg voltunk elégedve, telefont azonnal felvették, másnap ki is tudtak jönni. Az előzetes időponthoz képest 40 perccel később jöttek, de ideszóltak előre. Szakszerű munkavégzés, sőt egy nem általános problémát is azonnal, helyben megoldottak. Ajánlom mindenkinek

Alajos
2 éve

99%-os egyezés Csaptelep Szerelés. Csak releváns találatok. Kattintson és keressen.

  • Fürdőkád csere

    4600 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Ügyeleti időben kerestem őket, visszahívást ígértek, nem történt meg. Lehet hogy jól dolgoznak, csak nem volt alkalmuk bebizonyítani. Más szerviz is van a piacon...

Móric
2 éve

Magánszemélyeknek, társasházaknak, közületeknek egyaránt. Kedvező ár, precíz, gyors munka. Minden típusú víz, és fűtés jellegű munkával hívjon bizalommal. Vízszerelés.

  • Fürdőkád csere

    4400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Gyors, pontos, megbízható.

Béla
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendeld meg most a fürdőkád javítást, és pillanatok alatt megkapod az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatait. Ne habozz, az ajánlatkérés INGYEN és kötelezettségmentes! Kattints ide!

Egy szakember fürdőkád javító, fürdőkád csere közben Győrben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Milyen lépéseket kell tenni a meglévő fürdőkád eltávolításához és az új kád beépítéséhez a hatékony és gyors végeredményért?

Az első lépés az elavult fürdőkád eltávolítása, amelyet egy szakember végezhet el általában 20 000 és 50 000 forint közötti áron. A következő lépés a helyreállítási munkálatok elvégzése, amely magában foglalhatja a falak és a padló javítását, valamint a csövek és a lefolyók cseréjét. Ez általában 30 000 és 150 000 forint közötti áron történhet. Végül, az új kád beépítését pedig szintén egy szakember végzi el, általában 40 000 és 100 000 forint közötti áron. Fontos megjegyezni, hogy a teljes folyamat időbe telhet, de egy szakember tapasztalata és minőségi munkája garantálja a hatékony és gyors végeredményt.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen típusú fürdőkádak érhetők el a helytakarékos fürdőszobákhoz?

A helytakarékos fürdőszobákhoz több típusú kisebb méretű fürdőkád érhető el, például a Ravak Relax Space vagy a Villeroy & Boch Subway Compact modelljei közül lehet választani. Az árak általában 60.000-200.000 forint között mozognak.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen lépéseket kell tenni a meglévő fürdőkád lebontásához és az új kád beépítéséhez?

Ahhoz, hogy cserélje a meglévő fürdőkádját, először el kell távolítani az összes burkolatot és a kádat magát. Ezután ellenőrizni kell a kád alatt lévő csöveket és lefolyókat, hogy biztosítsa a megfelelő működést. Az új fürdőkád beépítéséhez ki kell alakítani a helyet és az alkalmazott anyagoknak meg kell felelniük a vonatkozó építési előírásoknak. A kád árát érdemes összehasonlítani az ilyen típusú termékek áraival, ami általában 30 000 és 200 000 forint között mozog. Megjegyzem, hogy a burkolás és a csőmunka általában további költségeket jelentenek.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen előkészületek szükségesek a fürdőkád cseréje előtt a hatékony és gördülékeny munkafolyamatokért?

A fürdőkád cseréje előtt fontos megbizonyosodni arról, hogy minden szükséges anyag és eszköz rendelkezésre áll. A kád méretének pontos lemérésével kezdjük, majd távolítsuk el a régi kádat, és ellenőrizzük az alatta lévő felületet. Szükség lehet a padló vagy falak javítására is. Válasszunk minőségi tapétát, csempét vagy festéket a felület burkolásához, emellett szükségünk lesz fugázóra, ragasztóra, valamint vízszintes és függőleges vonalzóra is. A fürdőkád és a vízvezeték rendszer körméréséhez ajánlott digitális eszköz használata. Végül, a munkafolyamatok gördülékenysége érdekében javasolt tapasztalt szakember bevonása. Az új fürdőkád ára általában 30 000 és 150 000 forint között mozog.

Olvas