Műanyag kád felújítása Győr területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

Frissítsd fel fürdőszobádat könnyedén és olcsón! Válassz műanyag kád felújításunkat, amely nem csak időt és pénzt takarít meg számodra, de a környezetet is kíméli. Szakembereink profi módon újítják fel kádjaidat, így újra tündöklően szépek lesznek. Az árak 10 000 és 25 000 forint között változnak, attól függően, hogy milyen állapotban van a kádod. Ne habozz, kérj árajánlatot még ma!

12 szakember, aki végzi a műanyag kád felújítását most online

Béla

Béla

erdekel.

Miklós

Miklós

Sok tapasztalatom van

Sándor

Sándor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Győrben?

5900 - 11100 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a műanyag kád felújítását Győrben!

Alapozó- és fedő festékek., zománc festék fémre, fára, műanyagra. Kőházy Festékbolt és Webáruház. Márkák: Supralux, Sadolin, Dulux, Poli-Farbe, Hammerite, Caparol, Trinát.

  • Műanyag kád felújítása

    4800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon jó szakember, egyből jött, neki is esett a munkának. Ügyesen, tisztán dogozik. Kedves, udvarias ember. Maszkot is hord. Köszönjük szépen a gyors segítséget!

Laszlo
2 éve

99% egyezés a Fürdőkád Beépítés. Találatok a Visymo.commal – Ingyenes, privát, biztonságos. Fürdőkád Beépítés információk. 100%-os adatvédelem és 99%-os egyezés.

  • Műanyag kád felújítása

    3900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Minden a megbeszeltek szerint, olajozottan törtent. Látszik, hogy egy hozzáértő, összeszokott, jó csapat! Gyors, pontos, korrekt cég! Köszönöm!

Bence
2 éve

Megbízható vízszerelő csapatunk vállal munkát akár azonnali kezdéssel. 0-24 hívhat, SOS munkát is vállalunk tényleg PROFI szakemberekkel. vízserelés. ingyenes kiszállás. épületgépészet. generál kivitelezés. gázszerelés. duguláselhárítás.

  • Műanyag kád felújítása

    5500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Wc alatt szaniter csövet kellett kicserélni. Pénteken kiszedték a wc-t, és az igéret az volt szombaton délelőtt helyreállítják. Ennek ellenére egy hétig nem volt wc a lakásban, csütörtökre fejezték be a munkát és többször hiába vártam Őket. A munka eredménye képeken. Minderről 270e Ft-os számlát állítottak ki.

Zsolt
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Rendelj MŰANYAG KÁD FELÚJÍTÓ szakembert Téged is! Kérj percek alatt INGYEN helyi szakértőktől árajánlatot, és legyél biztos a választásban! Jegyezd fel most!

Egy szakember, aki végzi a műanyag kád felújítását, műanyag kád felújítása közben Győrben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mennyi idő alatt lehet felújítani a fürdőszobát?

Ez a felújítás függ a fürdőszoba méretétől és a kívánt változtatásoktól. Általában a teljes felújítás 2-4 hétig tart és ára 800 000 - 2 000 000 forint között változhat. Azonban a részleges felújítások általában gyorsabbak és olcsóbbak lehetnek. Ajánlott szakemberrel dolgozni, hogy biztosítsuk a minőségi munkát és a határidő betartását.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen szaniter termékeket érdemes beszerezni a fürdőszoba felújításához?

A fürdőszoba felújításához érdemes olyan szaniter termékeket beszerezni, mint például a Grohe Eurosmart keverőcsaptelep, amely ára kb. 20 000 forint, vagy a Villeroy & Boch Subway 2.0 WC, amely ára kb. 80 000 forint. Fontos figyelmet fordítani a minőségi anyagokra és a funkcionalitásra is.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen csempét ajánlasz a műanyag kád mellé?

A műanyag kád mellé legjobb választás a kerámia csempe, amely ellenállóbb a nedvességgel szemben és könnyen tisztítható. Ajánlom a Csempebolt Magyarország kínálatából a 30x60 cm-es Opoczno Stone Grey csempét, amely 3 990 Ft/m2 áron elérhető.

Olvas

Gyakori kérdés

Mennyire vízállóak a műanyag kádak?

A műanyag kádak általában vízállóak, azonban a kád minőségétől és vastagságától függően eltérő lehet a vízállóságuk. A legjobb minőségű műanyag kádak általában ellenállnak a víznek és a nedvességnek, és általában 20 000-30 000 Ft közötti áron érhetők el. Azonban fontos megjegyezni, hogy a műanyag kádak idővel kopnak és karcolódnak, és ez csökkentheti a vízállóságukat. Ezért javasoljuk, hogy rendszeresen tisztítsa és karbantartsa a kádját, hogy meghosszabbítsa élettartamát és javítsa a vízállóságát.

Olvas