Hidromasszázs kád beépítése Győr területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

Építse be otthonába az álom hidromasszázs kádját! Szakértőink segítségével könnyedén megtalálhatja az Önnek leginkább megfelelő kádat, melyet gyorsan és precízen be is építünk. Az élmény garantált, hiszen a hidromasszázs kád segítségével ellazulhat és feltöltődhet a mindennapok fáradalmaitól. Az árakat az 50 000 Ft-tól 300 000 Ft-ig terjedő intervallumokban határoztuk meg, melyek a kiválasztott kád típusától és méretétől függően változhatnak. Ne habozzon, kérjen ajánlatot még ma!

11 szakember, aki végzi a hidromasszázs kád beépítését most online

Zoltán

Zoltán

A környeken vagyok.

László

László

Ingyenes kiszallas.

Róbert

Róbert

erdekel.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Győrben?

17900 - 33600 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a hidromasszázs kád beépítését Győrben!

99% egyezés a Fürdőkád Beépítés. Találatok a Visymo.commal – Ingyenes, privát, biztonságos. Fürdőkád Beépítés információk. 100%-os adatvédelem és 99%-os egyezés.

  • Hidromasszázs kád beépítése

    3900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Minden a megbeszeltek szerint, olajozottan törtent. Látszik, hogy egy hozzáértő, összeszokott, jó csapat! Gyors, pontos, korrekt cég! Köszönöm!

Bence
2 éve

Megbízható vízszerelő csapatunk vállal munkát akár azonnali kezdéssel. 0-24 hívhat, SOS munkát is vállalunk tényleg PROFI szakemberekkel. vízserelés. ingyenes kiszállás. épületgépészet. generál kivitelezés. gázszerelés. duguláselhárítás.

  • Hidromasszázs kád beépítése

    5500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Wc alatt szaniter csövet kellett kicserélni. Pénteken kiszedték a wc-t, és az igéret az volt szombaton délelőtt helyreállítják. Ennek ellenére egy hétig nem volt wc a lakásban, csütörtökre fejezték be a munkát és többször hiába vártam Őket. A munka eredménye képeken. Minderről 270e Ft-os számlát állítottak ki.

Zsolt
2 éve

A felújításnak nem kell rémálomnak lennie! Tanácsadásunkon szakszerű segítséget nyújtunk!

  • Hidromasszázs kád beépítése

    5200 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

A honlapon leírtak alapján felkerestük a céget, mert klíma tisztítás/karbantartás, egy gázkonvektorhoz tartozó termosztát felszerelés és egy gáztűzhely rózsáinak megnézése/javítás lett volna a feladat. Mindegyik munkára az a válasz jött, hogy nem foglalkoznak ilyenekkel. Kérdéseim lennének ezek tükrében, hogy akkor mit jelent a honlapon leírt: F-gáz vizsgával rendelkező hitelesített klímaszerelő klímaszerelési munkálatokat vállal. Klímaszerelés, légkondicionáló beszerelés, klímaberendezés telepítése, karbantartása Érden és vonzáskörzetében."

Miklós
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Kérj szakértőt már ma hidromasszázs kád beépítéséhez! Tedd kattinthatóvá percek alatt az ajánlatokat ellenőrzött, helyi szakemberektől. És ami a legjobb: INGYEN, kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, aki végzi a hidromasszázs kád beépítését, hidromasszázs kád beépítése közben Győrben