Sarok fürdőkád beépítése Győr szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Ha minőségi vízszerelőt keres, akkor nem kell tovább keresnie! Hívja most szakértőinket!

Hogyan találj szakembert?

Építse be otthonában a kényelmes sarok fürdőkádat, hogy kényelmesen és stílusosan élvezhesse a fürdést! Szakember keresése nem jelent többé problémát, hiszen szolgáltatásunk segítségével könnyedén megtalálja a legmegfelelőbb szakembert a Győr környéki területeken. Az árak függnek a kiválasztott fürdőkád méretétől és anyagától, de biztosak lehetünk abban, hogy a legjobb ár-érték arányt kínáljuk. Ne habozzon, kérjen ajánlatot még ma!

12 szakember, aki elvégzi a fürdőkád beépítését most online

László

László

erdekel.

Zsolt

Zsolt

Sok tapasztalatom van

Róbert

Róbert

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Győrben?

15800 - 29700 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik elvégzik a fürdőkád beépítését Győrben!

Minőségi szakszolgáltatás Garanciával a hét minden napján! Amennyiben megtörténik a baj , elhárítom a hibát a legrövidebb határidőn belül. Vízszerelő SOS. Csapcsere. Szolgáltatások: vízszerelés, sos csőtörés elhárítás, duguláselhárítás.

  • Sarok fürdőkád beépítése

    3400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Zökkenőmentesen, a megbeszéltek szerint zajlott minden. Jó lenne más szakinál is ezt tapasztalni.

Benedek
2 éve

Megbízható vízszerelő csapatunk vállal munkát akár azonnali kezdéssel. 0-24 hívhat, SOS munkát is vállalunk tényleg PROFI szakemberekkel. vízserelés. ingyenes kiszállás. épületgépészet. generál kivitelezés. gázszerelés. duguláselhárítás.

  • Sarok fürdőkád beépítése

    5500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Wc alatt szaniter csövet kellett kicserélni. Pénteken kiszedték a wc-t, és az igéret az volt szombaton délelőtt helyreállítják. Ennek ellenére egy hétig nem volt wc a lakásban, csütörtökre fejezték be a munkát és többször hiába vártam Őket. A munka eredménye képeken. Minderről 270e Ft-os számlát állítottak ki.

Zsolt
2 éve

Szereltessen meglévő vagy új fürdőkádjára ajtót 1 nap alatt, egyszerűen! Kérjen egyedi ajánlatot!

  • Sarok fürdőkád beépítése

    5400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Megbízható, munkájára igényes szakember. Ajánlom.

Ákos
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Kérj ingyenes ajánlatot fürdőkád beépítésére helyi, megbízható szakemberektől! Percek alatt érkeznek az ajánlatok, és semmiféle kötelezettséged nincs! Rendeld meg most!

Egy szakember, aki elvégzi a fürdőkád beépítését, sarok fürdőkád beépítése közben Győrben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hogyan lehet zaj- és hőszigetelést biztosítani a sarok fürdőkádnak?

A sarok fürdőkád zaj- és hőszigetelése érdekében ajánlott az alátét használata a kád és a padló között, valamint a falak és a kád közötti rést tömítőanyaggal kitölteni. Továbbá, a kád alatt és körül érdemes hőszigetelő anyagot elhelyezni a hőveszteség minimalizálása érdekében.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen módon lehet tisztítani és karbantartani a sarok fürdőkádat?

A sarok fürdőkád tisztításához használjunk semleges pH-jú tisztítószert, és egy lágy szivaccsal mossa át a felületét. A rozsdamentes acél kádakhoz használhatunk speciális tisztítószereket is. A karbantartás során rendszeresen tisztítsuk meg a vízkövet és a szappanlerakódásokat, és ellenőrizzük a csöveket és a csapokat, hogy nincsenek-e repedé

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan lehet a sarok fürdőkádakat természetes fényű ablakok közelében elhelyezni?

A sarok fürdőkádak elhelyezése természetes fényű ablakok közelében nem javasolt, mivel a magas páratartalom és vízfelület könnyen károsíthatja az ablakokat és a falakat. Ajánlott az ablaktól távolabb, jól szellőző helyen elhelyezni a fürdőkádat.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen fürdőkád típus ajánlott idősek vagy mozgássérültek számára?

Az idősek vagy mozgássérültek számára ajánlott fürdőkád típus a beépített zuhanyzós vagy ajtós zuhanykabin, amely könnyen és biztonságosan használható a kényelmes fürdés érdekében. Emellett ajánlott az alacsonyabb oldalfalú vagy kiemelt oldalfalú kád, amely megkönnyíti a be- és kilépést.

Olvas